|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξιδεύοντας με φορτίο
Θελει ψαξιμο το θεμα.
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό θέμα και μπραβο για την εξήγηση κάποιον πραγμάτων.
Αλλα εγω εχω ακομα ενα προβληματισμο. Η μηχανή μας έχει ενα κατασκευαστικό όριο οσον αφορά το επιτρεπόμενο βαρος.Και οχι μόνο το συνολικό αλλα και για κάθε βαλίτσα ξεχωρίστα.Σε εμένα για παράδειγμα λέει 5κιλά στην μεγάλη πίσω και 10κιλα σε κάθε πλαινή.Το γραφει κάτω απο την σέλα του συνεπιβάτη.Σίγουρα με παραπάνω κιλά απο αυτα πρεπει να κάνουμε και να προσέχουμε οτι αναφερθηκε παραπάνω.Αλλα μηπως υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι?Όπως καταστροφη κάποιου μέρους της μηχανής ή εστω υπερβολική φθορά.κ.τ.λ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απ'την αλλη πλευρά,δεν μπορω να εχω 50αρα βαλιτσα στην ουρα και να βάλω μόνο 5 κιλα!!!!Και δεν ξέρω αν σε αυτα τα κιλα περιλαμβανονται τα κιλα της βαλιτσας ή είναι χωρίς αυτα!!!Παντως και πάλι τα θεωρώ πολύ λιγα....Σκεψου να έχεις και γύναίκα για συνεπιβάτη....Θέλει 10 βαλίτσες μόνη της..(Για τριήμερο!!!!)
|
|
|||
|
|||
πολυ καλο!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΚΟΚ Άρθρo 40 "Eιδικoί κανόνες για τoυς oδηγoύς πoδηλάτων, μoτoπoδηλάτων, μoτoσικλετών και τρίτροχων οχημάτων" 1. Oι oδηγoί πoδηλάτων, μoτoπoδηλάτων, μoτoσικλετών και τρίτροχων οχημάτων, απαγoρεύεται: α) Nα ρυμoυλκoύνται από άλλo όχημα. β) Nα ρυμoυλκoύν ή ωθoύν διάφoρα αντικείμενα. γ) Nα μεταφέρoυν αντικείμενα, τα oπoία εμπoδίζoυν την oδήγηση τoυ oχήματός τoυς ή εκθέτoυν σε κίνδυνo τoυς λoιπoύς χρήστες της oδoύ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης παρατηρώ οτι με κανονικό φόρτωμα η αριστερη βαλίτσα έρχεται πολύ κοντά στην εξατμιση, λες κ θα ακουμπησει κ βγάζοντας τα πραγματα απο μεσα , , είναι ζεστα.Δηλ σε ενα νεσεσερ(δε χωραει κ τιποτα αλλο στην κουρμπα αλλωστε) τα προϊόντα μέσα παιζει να αλλοιωθουν Ο προηγουμενος κατοχος της μηχανης , οταν την πρωτοπηρε, στην προσπαθεια του να ρυθμισει σωστα την ειδικη βιδα συγκρατησης της βαλιτσας ωστε να μην εχει πολλα κενα κ χτυπαει,εκαψε ετσι την αριστερη βαλιτσα κ ενα ολοκαινουργιο πανακριβο τζιν μεσα της.Η τρυπα εκλεισε εξωτερικα με ειδικο πυριμαχο υλικο σαν αλουμινοχαρτο αγορασμενο απο γνωστο μοτομαγαζο της Πάτρας. Παντως τις φορτωνε πολυ τις βαλιτσες σε σημείο να καθεται πανω τους για να κλεισουν κ ποτε κ σε κανενα φασμα ταχύτητας δεν αντιμετωπισε προβλημα |
|
|