|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 320km/h road racing
Για τον Guy Martin έχει γυριστεί και ταινία.
Μιλάμε για πολλά κιλά μπελέκια για να τρέχεις σε τέτοιους αγώνες.... |
|
|||
|
|||
Η εχεις ακατοικητο τον πανω οροφο...Οπως το βλεπει κανεις!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλεξίπτωτο δε θα έκανες με την καμία , ε???? |
|
|||
|
|||
Οσο κ αν θα σου φανει παραδοξο εχω κανει κ bungee jumping αρκετες φορες μαλιστα!!Καταλαβαινω κ κατανοω ΑΠΟΛΥΤΑ την αναγκη για πολλα πραγματα που παραγουν αδρεναλινη,αλλα ο συγκεκριμενος αγωνας,ειναι παρανοικος γιατι δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... Για μενα προσωπικα θα επρεπε να εχει απαγορευθει προ πολλου...Αλλα παλι αυτη ειναι η δικη μου οπτικη παντα κ μονον!! |
|
|||
|
|||
adrenaline junkies...
η αδρεναλινη ειναι εθιστικη... Πολλοι μπορουν να θεωρουν τα ρισκα μεγαλα και να μην το τολμουν... Αυτο που μπορω να πω οτι αν κανεις κατι σοβαρα και αρτεια εκπαιδευμενος και με τον σωστο εξοπλισμο μπορεις να πεις οτι εισαι "ασφαλης" οσο ασφαλεις μπορεις να εισαι οταν πχ πεφτεις με ενα αλεξιπτωτο ή οδηγας μοτο με 300+χλμ σε αστικο περιβαλλον... Σιγουρα το να οδηγας στο ΤΤ θελει τρελα αλλα πανω απο ολα θελει ικανοητες...και μεγαλα πολυ μεγαλα παρα πολυ μεγαλα καλαμπαλικια... Θεωρω πιο extreme πχ το να οδηγας μοτο σε Ελληνικους δρομους και ειδικα μεσα στην Αθηνα...παρα οταν επεφτα με αλεξιπτωτα...(ενεκα η κριση περιοριζομαι στο οδηγημα μοτο πλεον)... και αυτο γιατι και να οδηγας σιγα και προσεκτικα καποιοι μπορουν να κανουν παπαδες προκειμενου να σε πετυχουν... |
|
|||
|
|||
Γιατί να καταργηθεί βρε παιδιά,
Μου θυμίζει φόρμουλα ένα του 70 που έτρεχαν με μέτρα ασφαλείας μηδενικά Αλλα εξελίχθηκαν και αυτοι και όλοι μαζι . Ο άνθρωπος θέλει να ρισκάρει και το κάνει β για να παει μπροστά η για να περάσει καλα Και να το. Σταματήσουν κάτι αλλο θα βρει να τους τρελάνει με την αδρεναλίνη , |
|
|||
|
|||
αν αναγκαστω να μεταναστευσω για οικονομικους λογους την εργασια μου..........θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα την περιοχη
παρασεισος...... |
|
|||
|
|||
|
|
|