|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πατέντα για καθρέπτες GS.
Η αλήθεια είναι ότι τσιγκουνεύτηκα τα χρήματα για καθρέπτες rizoma και έτσι αποφάσισα να κάνω την παρακάτω πατέντα.
Μου κόστισε 10 ευρώ για τους καθρέφτες και 1 ευρώ για αντάπτορες. Ίσως να μην είναι τόσο όμορφη όσο της RIZOMA αλλά το έφτιαξα μόνος μου και το ευχαριστήθηκα. 1) αγοράζουμε δύο αντάπτορες και καθρέφτες μαζί, για να μπορούν να βιδώσουν μεταξύ τους. 2) Τροχίζουμε τους αντάπτορες από την μια πλευρά για να μπορέσουν να χωρέσουν στην υποδοχή της μηχανής μας. 3) Από μια βίδα κόβουμε το κεφάλι, την βιδώνουμε δυο στροφές στον αντάπτορα και ηλεκτροκολούμε. 4) ΠΡΟΣΟΧΗ. Η βίδα να εξέχει αρκετά από το κάτω μέρος γιατί αλλιώς δεν θα βιδώνει το μανίσιο παξιμάδι. 5) Το βάφουμε και το τοποθετούμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΚΙΑ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πατέντα για καθρέπτες GS.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μπράβο Βαγγέλη ... το θέμα μεταφέρεται στα ... "Τεχνικά θέματα - DIY "
|
|||
|
|||
Εγω αν εκανα τετοια πατεντα θα προσπαθουσα να φαινεται εργοστασιακη δουλεια, καταρχην ψεκασε λιγο τα σπειρωματα με WD40 και ριξε λιγο ασπρο γρασακι μεσα, και κατα δευτερον μονωσε τριψε ελαφρως και βαψε με οτι σπραιυ θελεις τα μπρατσακια.. Θ; Φαινονται πολυ πιο ομορφα και περιποιημενα.. Ωραια δουλεια.
|
|
|