|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητείται αριστερή (μαύρη) χούφτα ...
...1200 GS ADV (2007), σε άριστη κατάσταση καθώς επίσης και αριστερός καθρέπτης .
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται αριστερή (μαύρη) χούφτα ...
Απόσπασμα:
Καλημέρα. Έχω αριστερό καθρέφτη, τον δίνω 25 ευρώ αν σε ενδιαφέρει. Αν ναι, πες μου για να ανεβάσω φωτογραφίες. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, εάν είναι αγρατζούνιστος είμαι ok..ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Ο καθρέφτης είναι του 2007, οπότε καταλαβαίνεις πως κάποιες γρατζουνίτσες τις έχει.. Οι οποίες δεν φαίνονται παρά μόνο από πολύ κοντά.. Δεν έχει ληλαδή φύγει ή αλλοιωθεί το χρώμα..
Σου ανεβάζω και φωτό και κάποιες με ζουμ να τις δεις και μόνος σου. Και μου λες αν σε ανδιαφέρει. IMG_2241_zpsa7a7aefb.jpg Photo by 1ana3ge1 | Photobucket IMG_2240_zps8ee32214.jpg Photo by 1ana3ge1 | Photobucket IMG_2124_zpscc6a57d5.jpg Photo by 1ana3ge1 | Photobucket IMG_2121_zpscad91be3.jpg Photo by 1ana3ge1 | Photobucket IMG_2126_zpsc95ec42e.jpg Photo by 1ana3ge1 | Photobucket |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά περίπου έτσι είναι και αυτός που θέλω να αλλάξω.. Κάποιος με αριστερή (μαύρη) χούφτα ???? Δεν υπάρχει πλέον ούτε στην αντιπροσωπεία, το βγάζει μαύρο-γκρι.. |
|
|||
|
|||
Κατα καιρούς αναφέρονται stores από εξωτερικό...εάν γνωρίζει κάποιος σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα να υπάρχουν οι μαύρες χούφτες .... ας ποστάρει..
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Βρέθηκε παιδιά...Ας κλειδώσει
Ευχαριστώ |
|
|