|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ
πολυ ωραιο και αυτο και φτηνο εγω εδωσα 40 ευρω ασε που εκανε μια ωρα να τα γυρισει εφαγε και μια ωρα να τα τρυπησει αυτα τα εκανα στο χερι αλλα τα κρατησε στον υπολογιστη μηπως θελει κανενας αλλος βαλε και ανοξειδωτες βιδες παξιμαδια ροδελες παντως οι φωτο τα αδικουν ειναι πολυ ωραια ο δημιουργος παντα περηφανευεται για τις κατασκευες του
|
|
|||
|
|||
πρεπει να τα δεις απο κοντα για να μου πεις οντως ειναι μακραν καλυτερα τα πολυγωνα βασιλη
|
|
|||
|
|||
Wunderlich και ξέρω ψωμί
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Έχω αναρτήσει στις "μαμά" βάσεις σε 1200GS προβολάκια led. Δεν αναζητώ προστασία από πέτρες και άλλα ιπτάμενα ζωντανά ή μη....
Έχω εκπληκτικό φως από τα led αλλά θα ήθελα να φτιάξω φρυδάκια να τα τοποθετήσω στο πάνω μέρος τους και να περιορίζω τη διάχυση προς τα πάνω.... Τί ακριβώς καλλιτέχνες χρειάζομαι για μεταλλική κατασκευή σαν κι αυτές που έχετε στις φωτογραφίες ? |
|
|||
|
|||
εγώ εφτιαξα περυσι αυτα μόνος μου και ειχα προβλέψει αναμονές για σίτες και ψαχνομαι... αυτές της wunderlich μου άρεσαν παρα πολύ αλλα θα τα φτιάξω εννοείται πάλι μόνος μου........ αυτή τη στιγμή φτιάχνω προστατευτικό μεταλλικό αλυσίδας που θα σκίσει!
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting ImageShack� - Online Photo and Video Hosting Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 14-11-2013 at 17:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πρεπει να κανεις σε χαρτι αυτο που θελεις και μετα να πας σε στραντζα ψαλιδι ανα περιοχες υπαρχουν τετοια μαγαζια και αφου το δουν σου το κανουν σε λαμαρινα αν αυτα ολα δυσκολα για σενα τηλ και σε βοηθαω αν και μπορω και εγω βεβαια στο προφιλ το τηλ
|
|
|