|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ζητείται top case μεταλλικό
Ίσως υπάρχει κάτι από βδομάδα,θα σου πώ!!!
Αλλά μάλλον μόνο κουτί και όχι σχάρα σ'αυτά τα λεφτά! |
|
|||
|
|||
εγω δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο υπερτιμολογημένα..
αν το πάρεις εξ' αρχής δηλ. τιμή πώλησης αντιπροσώπου, κάτι δε μου βγαίνει (λόγω και ότι είναι μεταχειρισμένο.. πχ. σας παραθέτω προσφορά καινούργιου που είχα : 318 μπαγαζιέρα 90 βάση 27 ιμάντες 72 μαξιλαράκι - πλάτη top case 507 € σύνολο και στο μεταχειρισμένο θα πρέπει να συνενοηθώ, να πληρώσω την courier, να προσαρμώσω τις κλειδαριές, και όπως λές να αγοράσω τη βάση...... ή ο γυαλός ειναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε |
|
|||
|
|||
Μάλλον επειδή είναι ελάχιστα αυτά που βγαίνουν προς πώληση!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εχεις ορεξη για Γολγοθα βαλε μια προκαταβολη να ακουσουμε εντυπωσεις....χωρις παρεξηγηση, αλλα καλο ειναι να κανεις πρωτα μια ερευνα για το ποιον του καθενος. Λογω οτι δεν εχει στοκ παιρνει προκ/λη και υποσχετε 10-15 μερες παραδοση, εγω σε 2 περιπτωσεις ξεχωριστες παραγγελιες εκανα 2 κ 3,5 μηνες αντιστοιχα, αυτο που τραβηξα την 2η φορα με email τηλεφωνα κτλ δεν περιγραφετε, πλεον μονο αν ειναι ετοιμοπαραδωτο και αντ/λη η αγορα απο την κουριερ! Ασε που τη 2η φορα τιμολογιο αξιας 400€ δεν το ειδα ποτε! Last edited by kwstas; 18-11-2013 at 13:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχεις δίκαιο κώστα,η συγκεκριμένη προσφορά είναι απ το κατάστημα που αναφέρεις..φυσικά και δεν προχώρησα σε παραγγελία και ούτε έπαιζε να τα βάλω λεφτά.. πάντως όποιος έχει προσφορά αντιπροσωπείας ασ την παραθέσει, να μάθουμε επιτέλους πόσο ''.....'' κάνουν.. |
|
|||
|
|||
Θελει προσοχη ή υπομονη.....εκτος αν δεν βιαζεσαι!
Δεν εχει ακουστει απο κανεναν μεχρι τωρα να μη παραλαβει, αλλα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση εχοντας προπληρωσει το αντιτιμο των αντ/κων! |
|
|