|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Και να είχε κάποιος 2 λεπτά για να σου πει, πάλι θα χρειαζόσουν 2 ώρες εσύ για να διαβάσεις το θέμα από την αρχή και τις παραπομπές σε άλλα θέματα κλπ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πεσ το ψυχαναλυση.,., πεσ το κουτσομπολιο.,. πεσ το επιθυμιες.,., οπως και να το πεις .,. αυτο συζηταμε ,.,., τωρα που στα ειπα .,.,., πεσ μας τι θελεις εσυ απο το φορουμ???????!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστώ πολύ Ηλία.
Να λοιπόν τι θέλω κι εγώ απ' το forum: Να μην αλλάξει τίποτα. Να παραμείνει ένας κεφάτος πόλος έλξης για συζητήσεις, προτάσεις, κατάθεση εμπειριών και γενικά καλοπροαίρετης επικοινωνίας, βρε αδερφέ. Μόνο μια θερμή παράκληση. Όχι εμπάθειες, όχι ξεκατινιάσματα, όχι προσωπικές επιθέσεις. Όλ' αυτά δεν αρμόζουν σε "ταξιδιάρικες ψυχές" με φευγάτες τάσεις. Ας το προσπαθήσουμε όλοι αυτό. Α, και πού είστε. Απ' την ημέρα που γράφηκα μέλος νοιώθω περισσότερη σιγουριά, σα να έχω ανθρώπους να με νοιάζονται σε τυχόν "στραβοπατήματα". Σας ευχαριστώ γι' αυτό. Στράτης (skaram) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ε κανενα μπινελικι καλο ειναι να πεφτει που και που για να θυμωμαστε οτι ειμαστε και μηχανοβιοι.,., μην γινουμε και πολυ λαιτ γιατι μετα θα μιλαμε για μανικιουρ πετικιουρ κατα τα αλλα συμφωνουμε στρατη.,.,., |
|
|