|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή μπαταρίας 1200 GS
Κ δεν την έχεις φόρτιση πότε;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε τυχόν ακινησία έβγαζες τους πόλους; Βέβαια σε βοηθούν οι θερμοκρασίες εκεί κάτω. Εδώ που είμαι γω είναι περισσότερο αθηναϊκές με περισσότερη υγρασία Last edited by n.l; 23-11-2013 at 14:47. |
|
|||
|
|||
Ποτέ και μάλιστα η μηχανή μου δεν κυκλοφορεί καθημερινά , τον χειμώνα 4-5 επίσης κάθετε αλλά τότε τη βγάζω τους πόλους
Περιμένω να δώσει πόσο θα παει η παλιά μέχρι να τα φτυάρι αλλά Φαίνετε να εχει ζωή ακόμη Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
odyssey δαγκωτό !την βάζεις και ξενιάζεις !
Δες και άδω αλλά θέλει λίγο υπομονή να ξέρεις Όσο για πόλους και τα λοιπά δεν ασχολεισαι,καποια στιγμή αν θέλεις παίρνεις έναν συντηρητή μπαταριάς,και αυτό για την περίπτωση που παίζει ακινησία από μηνά και πάνω για να το μπριζώνεις για κάνα 12-24 ώρες... Την έχω πάνω από 1,5 χρόνο δεν έχει κάνει κιχ! Last edited by tazman; 23-11-2013 at 14:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα καλές αγορές στον φίλο και η τιμουλα ειναι αυτη sorry εδω Last edited by tazman; 23-11-2013 at 15:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τρία χρόνια επάνω στην μηχανη. Μετα, ενάμιση χρόνο στην αποθήκη (όχι σε φορτιστή συνδεδεμένη), και μετα αλλα δυο χρόνια στην μηχανη μέχρι και την στιγμη που σου γράφω. Οι χειμώνες στην Λειβαδιά, έχουν πρωινές θερμοκρασίες εκκίνησης του κινητήρα απο 1c εώς και -2c, σε συνδυασμό με παρα μα παρα πολυ υγρασία! Τον χειμώνα, μια με δυο φορές τον μήνα, της κάνω μια φόρτιση συντήρηση εννοείται. Το αν θα είναι, μια ή δυο φορές εξαρτάται καθαρα απο τον ήχο της μίζας. Αν ακούσω ότι ζοριζεται πέραν του φυσιολογικοι ήχου, την βάζω στον φορτιστή το ίδιο βραδάκι μέχρι το πρωι. Yasa ήταν η πρωτη μου μπαταρία, μου κράτησε σκάρτα δυο χρόνια, και με άφησε μια και έξω, στην περιοχή γκάζι. Κατακαλόκαιρο μάλιστα!!! Χωρίς προειδοποιηση χωρίς τίποτα! Η odussey έχει εκτός των άλλων ΚΑΙ αυτο το πολυ σοβαρό πλεονέκτημα. Όταν αρχίζει να χάνει "ισχυ" σε προειδοποιεί. Το καταλαβαίνεις απο την μιζιά, απο το θόρυβο περιστροφης του κινητήρα. Όταν αντιληφθεις αυτήν την "πτώση" της βαζεις τον φορτιστή για κάποιες ώρες και είσαι έτοιμος. Η odyssey είναι ακριβη μπαταρία; Ναι, είναι! Αξίζει τα λεφτά της; Με το παραπάνω! Έχει διάρκεια ζωής; Απο διπλάσια εώς πολλαπλάσια σε σχέση με άλλες επώνυμες μπαταρίες! |
|
|||
|
|||
Να προσθέσω ότι την yasa την είχα αγοράσει 80€. Βάλε και την φασαρία για την μεταφορά της μηχανής στο σπίτι (ευτυχώς δεν πλήρωσα για την μεταφορά της), πρόσθεσε ένα πρωινό που έφαγα στην αντιπροσωπια να μου αφαιρέσουν ολα τα σφάλματα που έδειχνε ο εγκέφαλος της μηχανής μετα το απότομο black out, πρόσθεσε και 20 ευρω για το διαγνωστικο!!!
Δεν αξίζει με τίποτα! Ποτε ξανα!!! Odyssey και ξερο ψωμι !!! |
|
|||
|
|||
Εγω 4 χρονιά της μαμας με αρκετή ακινησία 21. 000km συνολικά και το λεει η καρδιά της ακομη...! Συντηρηση που και που. Αλλα παντα φωρτηση μετα απο ακινησία πριν βαλω μπροστά...!
|
|
|