|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έρχονται νέα μέτρα-αλλά ΟΧΙ οριζοντια
Απόσπασμα:
Αλλα παρόλα αυτα η γερμανια εχει προβλημα με το Κοινωνικο κρατος και σκεπτονται τις περικοπες.......με αλλα λογια αντιληφθηκαν οτι πληρωνουν πολλα σε κοινωνικες παροχες...... Πόσο κοινωνικό κράτος μπορεί να αντέξει η Γερμανία; Υπό πίεση το κοινωνικό κράτος Και για να μην το ξεχασω, δενε χουν ολοι οι χαμηλα αμοιβομενοι προσβαση στο κοινωνικο κρατος στην Γερμανια........το εχω ξαναγραψει και με τηνσχετικη παραθεση που το πιστοποιει. Last edited by GeorgeP; 25-11-2013 at 23:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι όσοι τα δηλώναμε φίλε μου, τώρα πρέπει να αμυνθούμε για να μπορέσουμε ίσως να πληρώσουμε όσα ζητάνε. Οι μακάκες εγκέφαλοι που τα σκέφτονται και τα νομοθετούν αυτά ουσιαστικά θέλουν να μας κάνουν όλους απατεώνες. Ασε με γιατί βράζω από τα νεύρα μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα ειναι παγια τακτικη να τιμωρουνται οι συνεπεις πολιτες σε ολες τις δοσοληψιες με το κρατος!!!Κ δεν εισαι ο μονος που βραζεις απο θυμο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι θα πει "τι να κάνουμε;" ;! Για ψάξε να δεις τι λέει ο τρισμέγιστος Θεοχάρης. Γιώργο ο Ελληνας δεν πληρώνει απλά, ξεματώνει! Θα κάνω διάλλειμμα από την κουβέντα γιατί έχω αρχίσει και φορτώνω άσχημα, όχι λόγω της κουβέντας, αλλά σκεφτόμενος το επιδεινούμενο χάλι μας και θα αρχίσουν να γεμίζουν τα γραπτά μου ************* |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην φορτωνεις.....εγω φορτωνω? οχι!!! Να ανεβω για καφε μεθαυριο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ είσαι επαγγελματίας αισιόδοξος! εγώ είμαι ρεαλιστής;! Τι καφέ; θεωρείς ότι έχασες κιόλας το στοίχημα;! Φυσικά να έρθεις για καφέ! ελπίζω να μη βρέχει για να καθήσουμε έξω. |
|
|