|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πατρινός καφές 18/12
Δυστυχως μολις επεστρεψα....Ελπιζω να σας δω στην επομενη!!Καλο καφε στην παρεα...
|
|
|||
|
|||
Μετά την χτεσινή διαδικασία εξεδόθη σήμερα το πρωί το ακόλουθο δελτίο τύπου .
Μετά την επιτυχημένη και κατά τ΄αλλα δημοκρατική διαδικασία τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα. Όπως είχαν δείξει και τα exit poll τελικά επαληθεύτηκαν . Παρόντες δέκα , εψήφισαν δώδεκα άκυρα λευκά τρία έλαβαν Γρηγόρης δέκα . Μετά από όλα αυτά τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Γρηγόρη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις κάνει κ δημοσιογράφος; |
|
|||
|
|||
Ρε σεις δεν κοβετε το δουλεμα δεν εχετε να κανετε τιποτα καλυτερο πρωινιατικα απο το να κανετε πλακα αντε γιατι έχω δουλεια και δεν προλαβαινω.....
|
|
|||
|
|||
Μπράβο κ Γρηγόρη καλη επιτυχία στο δύσκολο έργο σας
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα παιδια βαλτε καμμια φωτο
|
|
|||
|
|||
Αφου έλειπα εγω κ ο ΜΑΡΙΟΣ τι φωτογραφιες να βαλουνε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να επιβεβαιώσω τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αξιότιμος κ εν Χριστώ αδελφός κ.Θεόδωρος. Να αναβοήσομεν ομοθυμαδόν το ΑΞΙΟΣ στον εν Χριστώ αδελφό κ,Γρηγόριο. Μπορεί να έλειπε ο Μάριος στη αραπιά στο λιοπύρι κ τη σκόνη αλλά έστειλε αντιπρόσωπο που τράβηξε φωτο κ μιλήσαμε κ ΟΛΟΙ μαζί του. Στέλνει τα χαιρετίσματά του κ λέει ότι του λείπετε. |
|
|||
|
|||
Μπραβω Γρηγοριε προχωρα συγνωμη για τις απουσιες μου φιλι μου αλλα συντομα θα ειμαι διπλασας οπως παντα
|
|
|||
|
|||
Παλικάρια επειδη δεν ισχύει κατι τέτοιο θα πρότεινα να μην τον σκοτίζετε τον άνθρωπο
|
|
|