|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Για λογαριασμο φιλου ζητηται αυτοκιμητο μικρου κιβισμου 1300cc και κατω μετα του 2006 δινονται μετριτα μεχρι 3.200ε ευχαριστω
Tηλ. στο προφίλ ! Last edited by ARGI; 02-12-2013 at 13:29. Λόγος: Τηλ. στο προφίλ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
|
|
|||
|
|||
Up
|
|
|||
|
|||
1000άκι 99μ σε ενδιαφέρει? Με a/c.
|
|
|||
|
|||
Δωσε μου περισσότερες πληροφορίες
|
|
|||
|
|||
Up
|
|
|||
|
|||
VW Polo 1,4 Comfortline (δεν προκειτε για το δικο μου. Αυτο ομως ειναι το μοντελο).
'00 Λευκο 3Θ 70000km Αψογο λειτουργικα-οπτικα, χωρις καμια αλλαγη-αναβαθμιση-πατεντα. Απο σερβις, νεα ελαστικα Yokohama S.Drive 185/55/14, νεα μπαταρια 60Αh Varta (ιδια με την αρχικη του που μου πηγε 12 χρονια!), νεα τακακια στα φρενα εμπρος - πισω. 4.000 ευρω - μη διαπραγματευσιμα. Κανω τα τελευταια 6-7 χρονια λιγοτερο απο 1500 χιλιομετρα τον χρονο και πληρωνω περισσοτερα τελη και ασφαλεια απο οτι βενζινη! Επισης πρεπει να μειωσω τα τεκμηρια μου γιατι ο Στουρναρας με εχει βαλει στο ματι! *εχει μια γρατζουνια απο το εμπρος φλας ως το πισω παραθυρο απο κλειδι (στο χρωμα-οχι στο ασταρι), προσφορα ενος 15χρονου πιτσιρικα που μαγκωσα και η αστυνομια γλυτωσε απο του χαρου τα δοντια το 2001 !! Το αυτοκινητο φυλλασεται απο τοτε σε αυλη! Last edited by Gemat; 07-12-2013 at 15:24. |
|
|||
|
|||
Καλημερα φιλε μου ενδιαφερεται για κατω απο 1.3 σε κυβικα
|
|
|||
|
|||