|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Ταξιδιώτη γρήγορα να πάρεις τη μπουμπου έτοιμη.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά την είδα με τα σπλάχνα έξω και τρόμαξα καινούργιο μηχανάκι Πάντος σήμερα που πέρασα το είδα δεμένο και ήθελε κάτι ψιλά τέλος πάντος περαστικά να είναι και να μην τύχει σε κανένα μας . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και οι ferari πάνε στο συνεργείο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακομα με τα αντερα εξω ειναι η μπουμπου μου με χει κλονισει παντως το θεμα...στεναχωρια. |
|
|||
|
|||
Μακάρι να έχει αίσιο τέλος όλη η ιστορία . |
|
|||
|
|||
................ετσι που το πανε θα φανε καλα
|
|
|||
|
|||
Ταξιδιώτη πρέπει να έχεις φάει μεγάλο ξενέρωμα, ειδικά όταν την προσέχεις τόσο...
Και όντως αν και στατιστικά πρέπει να είναι λίγα (?) τα τόσο χοντρά προβλήματα, ο απόηχος τους δημιουργεί προβληματισμούς... Γιατί όπως έχουν αναφέρει και μερικοί πιο έμπειροι του χώρου, είναι προβλήματα που απλά δεν υπήρχαν στην συγκεκριμένη μάρκα πρίν απο μερικά χρόνια... Και όπως σωστά μου το έθεσε φίλος (γιαπωνεζόφιλος), αν παίρνεις κανένα γρήγορο "σπέσιαλ" που κάνει μια περιουσία (βλέπε Ducati, MV, Morbidelli ή κανα Bimota V due) το ξέρεις ότι θα χρειαστείς και μια περιουσία για συντήρηση γιατί θα σου "βγάλει"... αλλά το ξέρεις απο πρίν και κάνεις το βίτσιο σου... Όταν σκάς όμως μια περιουσία για να πάρεις μια μηχανή που προμοτάρεται ώς "round the world" αξιοπιστία με ένα κινητήρα που ανάγεται τεχνολογικά κοντά 8 δεκαετίες πίσω και βγάζει τέτοιες χαζοβλάβες, λές ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Και προσωπικά δεν μου περισσεύουν αυτή την στιγμή τα λεφτά να σκάω χιλιάρικα μια εδώ μια εκεί για καμία BMW όσο κι αν την γουστάρω... σόρρυ κι όλας... |
|
|||
|
|||
Να απαιτήσεις αυτά που ορίζει η εγγύηση. Επίσης από ό.τι έχω διαβάσει τα bmw ανταλλακτικά έχουν και δυο χρόνια εγγύηση οπότε με το άλλαγμα λογικά θα έχεις άλλα δυο χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο και μπορεί να μην σου ξαναβγάλει ποτέ τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δε το λες και..'χαζοβλαβες' αυτο |
|
|||
|
|||
παιδια αν τυχων και δε με καλυψουν,τι προτεινετε να κανω?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 23:08 |
Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 14:55 |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 20:18 |
Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 15:45 |
Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 11:37 |