|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
2 άτομα ακόμα και να τα 3000€, οπότε διαπραγματευόμαστε
|
|
|||
|
|||
UP!! (Για να μην ξεχνιωμαστε!!.. )
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αντε ρε,θα γερασουμε και θα ειναι αχρειαστες...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέχρι τον Απρίλη που θα αρχίσουν πάλι τα σοβαρά ταξίδια, θα τις έχουμε, έτσι "μαυρο-γέρακα"
Τώρα οι "χειμερινοί κολυμβητές" ας κάνουν και λιγάκι υπομονή Πάντως καλά πήγε, δεν νομίζετε;;; 3 χιλιαρικάκια φτάσαμε!!! |
|
|||
|
|||
Εγω λεω να "ανανεωνουμε" το θεμα μεχρι τελη Φλεβαρη και μετα να πεσει το τελικο deal!.. (Mιας και, μεχρι τελη Φλεβαρη, πολλα ταξιδια δεν γινονται, αλλα ΚΑΙ οικονομικες καταστασεις ΑΛΛΑΖΟΥΝ!.. )
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Ας δούμε που θα είμαστε πριν ανοίξει ο καιρός κι αρχίσουν τα ταξίδια.... Δύσκολοι καιροί για βιασύνες
|
|
|||
|
|||
Παιδιά εγώ βγαίνω εκτός.Θα τις παραγγείλω ατομικά αύριο γιατί γενικά τις χρειάζομαι.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"πεϊκή πρόθεση" τοποθετούσαν στο 401 ΓΣΝ για να έχουν στύση οι αξιωματικοί | xvitos | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 04-08-2011 18:45 |
Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμ | SenseiG | Κόσμος | 8 | 21-03-2011 11:35 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 10:56 |
"Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ." | bill13 | Χρήσιμα | 17 | 16-06-2010 13:23 |
"Ειδικός" εξοπλισμός στη μοτοσικλέτα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 04-03-2009 10:08 |