|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
Με μοιρογνωμόνιο το μετράς, δύο φορές τη μέρα? |
|
|||
|
|||
Μια το πρωι κ´ μια το βραδυ... οπως τσεκαρω κ´ την πιεση των ελαστικων!!
|
|
|||
|
|||
Χμμμμ.
Το παρακοιτάτε συχνά το τζαμάκι σας μου φαίνεται. Η GS δεν θέλει τέτοια συμπεριφορά, την τιμωρεί. Επί του θέματος, δεν ξέρω αν το είπα (χάθηκα με τόσα off topic ανάμεσα), τα έβαλα εκείνα τα λάδια, μια χαρά (δηλ. όπως πριν τα βάλω). Φεύγω αύριο ΧΩΡΙΣ την μηχανή (π**τ*ν* κρίση) και όταν γυρίσω θα θέλω καμιά βδομάδα για να πάω για την επίσημη αλλαγή (Ή να την κάνω μόνος μου Ή και με τη βοήθεια κανενός καλού συνφορουμήτη μαζί με καφέ). Αυτό που σκέφτομαι είναι άλλο. Το προηγούμενο μου service ήταν το πρώτο που έκανα στον Παναγιωτόπουλο. Ξέρει κανείς τι λάδι βάζει; Η Motogenesis βάζει... ότι βάζει (ας μην ανοίξω καμιά κακιά συζήτηση και ζητάει πάλι ονοματεπώνυμα ο Νίκος), αλλά σε 5 χρόνια έχω συμπληρώσει λάδια τρεις φορές. Η μια ήταν απόλυτα δικαιολογημένη (σχεδόν καταλάβαινα το λάδι να καίγεται κολλημένος ώρα σε έναν κλειστό δρόμο στο κέντρο), η άλλη αρκετά... ίσως και η τωρινή, όμως δεν μπορώ να μην το συνδέσω ότι ήταν και μετά το πρώτο σέρβις σε άλλο συνεργείο. Οπότε, ξέρει κανείς τι λάδι βάζουν από μόνοι τους; |
|
|||
|
|||
Σιγα μην το κοιταω ετσι βρε... πλακα κανω!!
Και τωρα που ειδα πως συμπεριφερεται με το Motul.... |
|
|||
|
|||
τσαχπίνικα;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω εβαλα aral 20-50 multielastic και οντως η μηχανη ακουγεται πολυ καλα ειχαν δικιο καποιοι που τα βαζανε
|
|
|||
|
|||
Ο Παναγιωτοπουλος βαζει Castrol.
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν.... 4.500km πλέον με τα Motul στις χειρότερες συνθήκες ζέστης, βάρους και ταχυτήτων... έχω συμπληρώσει 400ml ίσως κ´ λίγο λιγότερο... Άρα σε χειμερινές συνθήκες θα είναι ακόμη καλύτερο... Ααααα σημειοτέον... δεν έχω ανέβει ουδέποτε πάνω από την 4η μπάρα!!! Μένει τώρα να δω σε τι κατάσταση θα βγει το λάδι στην προσεχή αλλαγή στις 5.000km οπότε κ´ να έχω πληρη εικόνα!!! |
|
|||
|
|||
Εχω ακριβως τις ιδιες παρατηρησεις...., 4500Κm, εκ των οποιων 2400 με βαλιτσες λουκανικα δικαβαλος σε ολο το ταξιδι, ανεβα κατεβα βουνα, ζεστη 32-38C κ λειπουν περι τα 300-400ml....θα ηθελα παρα ταυτα να δοκιμασω κ Torco....τι λετε?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
|
|