|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χάνι Γραβιάς
Ηταν ο μονος που εκανε δουλεια
Γεια σου Νοτη |
|
|||
|
|||
Τελικά αυτό το πράγμα ....καθρεφτάκι είναι;;; |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Carduelis;968609][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]
Οι γιαγιάδες είχαν σκυλοβαρεθεί με την περιγραφή της μάχης. 4-5 απ αυτές είχαν βγάλει μαχαίρι και σακούλα και μάζευαν ...χόρτα. Φαίνεται θα βράζουν καλύτερα τα τιμημένα! Ρε Νότη τι ξέρεις εσύ, αυτά φύτρωσαν με το κατ&$ρημα του Ανδρούτσου |
|
|||
|
|||
Αμα βρήκαν χόρτα οι κυρίες τότε εγω είμαι ο γκραν πάπας Πρέπει να βρέξει πρώτα και μετά απο κάμποσες μέρες βγαίνουν και τα χόρτα... |
|
|||
|
|||
Τόσα χλμ είχαν κάνει τα κορίτσια......θα μάζευαν κάθε τι πράσινο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε άπιστε Θωμά, κάθε βδομάδα που γυρίζετε σπίτια σας με τον άλλο φίλο μας τον κουμπουροφόρο δεν φέρνετε ούτε.... χόρτα σπίτι;;;; |
|
|||
|
|||
Αφου ηταν ο Αλεκος εκει εχω την εντυπωση οτι περασατε σουπερ !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαζεύουμε κρέας/πρωτείνη για τις δύσκολες μέρες..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μοιραζόντουσταν και λίγη προβατίνα θα ήταν ακόμα καλύτεροι!!! Last edited by Carduelis; 04-11-2013 at 20:56. |
|
|||
|
|||
Μπραβο στη παρεα και στους διοργανωτες ! ΠΕρασαμε απο Αλιαρτο περιπου στης 11 ωρα ορμομενοι απο Χαλκιδα για λειβαδια οπου μας περιμεναν φιλαρακια απι Λαμια !! Ειδα τις μηχανες αραγμενες την ωρα που μαλλον κανατε σταση για καφε !! Ειχα ξεχασει τελειως αυτη την εκδρομη που ανεβασατε και οταν τη θυμηθηκα ειχαμε περασει ηδη μπροστα σας !!! Πολυ θα ηθελα να ειχα σταματησει να εβλεπα τα φιλαρακια μου απο το gs forum και να γνωριζα και καινουργιους φιλους !! Δεν πειραζει ομως παιδια στην επομενη σιγουρα θα το πιουμε μαζι τον καφε !!
|
|
|