|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
θα ξαναγραψω και θα το φωναζω αστυνομευση δεν σημαινει μεγαλα προστιμα .,.,.
ασ τους παρουν το διπλωμα αν δεν φοραν κρανος.,.,.,.γιατι δεν το κανουν ???? και θα συμφωνησω απολυτα με τον ploigo για το τσιγαρο και το αλκοολ ασ δουμε ποσους θανατους εχουμε απο αυτα.,.,. και ασ δουμε ποσους απο κρανος???? για να δουμε ποσα πληρωνει ο ασφαλισμενος για το ενα και ποσα για το αλλο ειναι καθαρα θεμα παιδειας και δυστυχως εχουμε μεγαλη ελειψη απ αυτο υ.γ georgios ερχομαι να σε βρω .,.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...και οσο αφορα την χρηση δικυκλου, ειμαστε λογω κλιματος απο τους ευρωπαιους με τα περισσοτερα δικυκλα ανα κατοικο... |
|
|||
|
|||
Να μη ξεχναμε οτι απο το τσιγαρο μπορει να υποφερουν τα ταμεια, αλλα τα παιρνει χοντροτατα το κρατος απο φορους....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε μου θα γινει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα,που γινεται με αυτον που καπνιζει κ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ με τους "νομους" (κατα την δικη σας οπτικη) του κρατους... Μεγαλυτερη τιμωρια απο το να χαιρετησεις προωρα τον ματαιο τουτο κοσμο,δε νομιζω οτι υπαρχει.... Στο δικο μου μυαλο ΠΑΙΔΕΙΑ ειναι αυτο που εχω καταφερει στον γιο μου,χωρις να ειμαι ουτε εκπαιδευτικος,ουτε να εχω ιδιαιτερες ικανοτητες!!Ποιο ειναι αυτο? Να φοραει το κρανος απο μονος του,εχοντας πλεον επιγνωση,μετα απο πολλες συζητησεις, του τι παθαινει καποιος που πεφτει απο την μοτοσυκλετα κ δεν το φοραει... Ειδες εσυ η καποιος αλλος απο τους φιλους εδω,καποια προσπαθεια να περασουν στα παιδια μας, σοβαρη κ υπευθυνη ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στα σχολεια?Εγω παντως ΟΧΙ!! Θυμιζω οτι χανονται περι τους 2000 συνανθρωπων μας καθε χρονο στα τροχαια,σε μια χωρα που εχει ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ κ ΟΥΔΕΙΣ συγκινειται!! |
|
|||
|
|||
Διαβαστε κ το πολυ ωραιο παραδειγμα που αναφερει ο φιλος ...
http://www.gsforum.gr/960563-post1.html ."...και μας αναλυσε το παραδειγμα της λετονιας 90% μειωση τροχαιων οχι με προστιμα αλλα με κοινωνικη εργασια και αυτοκολλητα οτι εχουν κανει την ταδε παραβαση ειλικρινα επαθα σοκ ευχαριστο που γνωρισα τον ανθρωπο και τον ακουσα να μιλαει για το παθος του..." Εδω φαινεται καθαρα οτι ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να προστατεψεις τον πολιτη,μπορεις κ χωρις αστυνομευση κ προστιμα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κοιταξε φιλε μου...Αν το πλακατ γραφει "περναω με κοκκινο κ τους γραφω στα ######α μου ολους, οποιον παρει ο χαρος",εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ομως...
|
|
|||
|
|||
Ας λογικευτούμε λίγο και ας δούμε πιο μακροπρόθεσμα και πιο βαθιά. Σκέψου για κάθε μικρό αδίκημα να σε περιφέρουν στους δρόμους με αυτοκόλλητο που θα περιγράφει την "κακή σου πράξη". Θα γεμίσουν οι δρόμοι από πικετοφόρους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η απόκτηση παιδείας είναι σίγουρα πιό σημαντική από την αστυνόμευση σε ότι αφορά το κτίσιμο της "κυκλοφοριακής αγωγής" παρόλαυτα δεν συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται, υπάρχει μία κάστα ανθρώπων που πειθαρχούν μόνο με το φόβο της τιμωρίας Last edited by frits; 17-10-2013 at 21:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν αυτο δεν ειναι επιτυχια,ας...μεινουμε σοβαροι εμεις κ να...μοιραζουμε 350ρια θρηνωντας τον ιδιο αριθμο νεκρων,καθε χρονο!! Last edited by PLOIGOS; 17-10-2013 at 21:40. |
|
|