|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum !
Νικο εχεις πμ.
|
|
|||
|
|||
Τα πραγματα ηρθαν!!
Η επικοινωνια και η εξυπηρετηση με την κοπελα στο τηλεφωνο του MAKAN ηταν αψογη!! Ευχαριστω GS Forum!! Ευχαριστω Λεοντοκαρδε!! |
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα!
Ενδιαφερομαι για 1-2 πραγματακια. |
|
|||
|
|||
Περασα σημερα κ αγορασα απο την ΜΑΚΑΝ τα πραγματακια μου,αψογη εξυπηρετηση απο τα κοριτσια,σταθερη αξια χρονια τωρα.
GS FORUM |
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε καλησπέρα και από μένα.ενδιαφέρομαι για κάποια πράγματα από ΜΑΚΑΝ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η MAKAN ενημερώθηκε ... . |
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε καλησπέρα
Θα περάσω μια βόλτα αύριο το πρωί απο την makan, για κανά δυο πραγματάκια που χρειάζομαι Σου στέλνω πμ. Ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
Έχω παρα πολλά παράπονα απο το φόρουμ και απο την μάκαν!!!
Είστε και οι δυο απαράδεκτοι.......... Και σας καθιστώ και τους δυο υπεύθυνους για την διατάραξη της οικογενειακής μου γαλήνης Τα πράγματα έχουν ως εξής ,με την ευκαιρία της επισκέψεις μας στην Αθήνα θεώρησα ότι είναι καλη ευκαιρία να επισκεφθούμε το γνωστό μαγαζί και να ψωνισουμε δυο τρία πραγματάκια για την μπου μπου ,επωφελουμενος και τις έκπτωσης απο φορούμ,δυστυχώς όμως τα δυο πραγμαγματακια έγιναν έξι επτά και απο ότι καταλαβαίνεται ο λογαριασμός ανέβηκε αρκετά εώς πολυ και το χειρότερο είναι ότι ήταν παρών και η πολυ αγαπημένη μου σύζυγος ,που όταν είδε το σύνολο της ήρθε κάτι.και απο ότι καταλαβενεται.η παντοφλα πλέον θα είναι στην ημερήσια διάταξη για πολυ......καιρο χα.. Χα.... Ένα κατακλείδι είναι ένα υπέροχο κατάστημα με άψογη εξυπηρέτηση και πολα πολα υπέροχα παιχνιδακια.τα οποία τα θέλω όλα μα όλα!!!! Και όλα αυτα με την ευλογία του υπέροχου φόρουμ μας... του GSFORUM !!! Ευχαριστω πολυ και μια συμβουλή μην πήγενεται εκεί με το εταίρο ημησι !!,! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νικόλα!
Θα ήθελα να περάσω απο την Μακαν τις πρεοσεχείς ημέρες για μια αγορά ενός αξεσουαρ touratech. Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
Nίκο καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για κάποια προιόντα απο ΜΑΚΑΝ.
Ευχαριστώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |