|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΕ ΤΟΝ "ΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ
Καλή επιστροφή σε όλα τα φιλαράκια , χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους και ξαναείδα τους παλιούς αγαπημένους! όλοι είχαν ατελείωτη διάθεση ! φωτορομάντζο αργοτερα!
|
|
|||
|
|||
Στη βάση και εγώ εδώ και ώρα και μάλιστα στη δουλειά ξανά....Όσες σόδες και να κατεβάσω ΔΕΝ κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη μάχη της πρωτεΐνης
Ντον Κορλεονε ευχαριστούμε για το προσκλητήριο, για να διώξουμε Λιακο και Φανή από τέτοιο μαγικό τόπο..... Μετά το σημερινό πήρα λευκό χαρτί από την Ντίνα και μπορώ να λείπω ΟΣΟ θέλω και να πηγαίνω ΟΠΟΥ θέλω, το μόνο που απορίες είναι γιατί ένας με δάγκωνε ΣΥΝΕΧΩΣ ευτυχώς έβλεπε και δεν πρέπει τώρα να αποδείξω ότι ΔΕΝ είμαι ελέφας ... Η παρέα ΑΨΟΓΗ και το γέλιο ΑΣΤΗΡΕΥΤΟ με πολλά καλικαντζαράκια να οχλαγωγούν ΟΜΟΡΦΑ σαν συμφωνία του Μπετόβεν συνοδεύοντας την αγριοφωνάρα του κυρ Μεντιου....εεεεεε του κυρ Νίκου του Ξ... Το μέρος ΜΑΓΙΚΟ ένας επίγειος Παράδεισος με το πράσινο να επικρατεί Λιακο-Φανή καλό δρόμο και καλή επιστροφή και να το ξανακάνουμε στο γυρισμό για να μας αφηγηθείτε τις εικόνες που θα δείτε ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ..... Ξανά φώναξε και εγώ θα είμαι εκεί Last edited by siraxanz; 07-05-2013 at 23:10. |
|
|||
|
|||
Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Στου σπίτ' κι εγώ.
Θα τα πούμε σε λίγο. Ο προβατίνας είναι νοστιμότατος . . . τύφλα να 'χει η προβατίνα, δεν πιάνει μία μπροστά του. Ουάου. |
|
|||
|
|||
.,μόνος ξεκίνησα το πρωί., είδα το ήλιο να βγαίνει πίσω απο το βουνό.,, δεν θυμάμαι πόσες κορφές ανέβηκα .,και κατέβηκα., πόσα χωριά και πόσους κάμπους πέρασα.,., και άφησα πίσω μου., τους φίλους στο δρόμο βρήκα.,. συζητήσεις που δεν τελειώνουνε ποτέ.,., χαρά .,παιχνίδια .,χωρατά., σχέδια για καινούριες χαράξεις στο χάρτη,.,., για νέες πορείες., και δρόμους μακρινούς., ο ήλιος έπεφτε η μέρα φεύγει., μόνος στο δρόμο πάλι.,ένα με την μηχανή .,. χωρίς να νοιώθω μοναξιά.,, Γεμάτος .,και το μυαλό μου άδειο.,., ο κόσμος όλος δικός μου., ..,7 του Μάη 2013 ., καλά ταξίδια σε όλους..,., |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Λιάκο και Φανή!
|
|
|||
|
|||
Φθανω σε λίγο Αθηνα. Είμαι λίγο έξω απο Θήβα.
Να ευχαριστήσω θερμά τον Κορνήλιο και τους λοιπούς Σερραιους φίλους για τη φιλοξενία. Το Γιάννη για την προβατινα. ( ήταν πιο καλή απο την άλλη φορά. Μου φαίνεται θέλει βίου ίδιο αέρα...) Να ευχηθώ στον Ηλία και στη Φανή καλό ταξίδι.. ΥΓ Νίκο Ψι ήρθα στην ωρα μου στο ραντεβου αλλά με έστησες... |
|
|||
|
|||
Sent from trelofoni |
|
|||
|
|||
Sent from trelofoni |
|
|||