|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψιτ,,,αγόρια του Βορρααααα!!!!!!!!
Είμαι 504 χλμ Μακρυά πλέον
Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος μεν αλλά με μπαταρίες φορτισμένες στo Full!!!!!! να 'στε όλοι καλά ,και να ταξιδεύετε πάντα!!!!(ψυχή και σώμα) Θέλω να πώ ενα μεγάλο Ευχαριοστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Σε όλους Εννοείτε Αγόρια.....και κορίτσα όταν κατέβειτε στον Πολιτισμό επιφυλάσσομαι Και ψίτ...αγόρια να θυμάστε οτι είσαντε (να τα λέμε και ντοπια)οι καλύτεροι φορτιστές Θετικής Ενέργειας είστε οι φορτιστές του θείου Vasorfa |
|
|||
|
|||
να είσαι καλά φίλε.,.,
τα λέμε., , |
|
|||
|
|||
Γεια σου Μπιλυ αδερφε!
Ζιζανιο μεν, αλλα απο τα καλυτερα παιδια του φορουμ! Δεν μπορεσα να σε δω γιατι μετα απο πιτες και λοιπα εκτροπα τραβαω υπηρεσια! Την αλλη φορα και ελπιζω να ειναι συντομα |
|
|||
|
|||
hey psit!!!!!! εσένα λέω......θειουυυυυυ
να σαι καλα βρε που χεις το Μαρακι, αυτο το χρυσό κορίτσι που σ ανεχετε αν κ κερβερος!!! την άλλη φορά να χεις κ ανταυγιες...ό λ ο ι στη Βαλαωριτου σε ψάχνουν... κ μην χανεσαι!!! γκαρντασι πράμα τώρα που μας συνηθισες... στον Αρμενιστη το καλοκαίρι θα χουμε το καλύτερο mohito... τρατζικ που φυγες........ |
|
|||
|
|||
να μας ξαναρθεις.,.,.,.,.με αλλο ονομα και χωρις ψιτ.,.,.μιτ
εδω δεν τα σηκωνουμε αυτα.,.,. εκτος απο μερικες.,.,. χαρηκα που σε γνωρισα βασιλη .,.,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό μόνο. ΤέΛος. |
|
|||
|
|||
εφυγε ο φλωρος?
|
|
|||
|
|||
εφυγε ο φουστης καλα φιλαρακι,ο θειος vasorfa εχει τρελαθει με αυτά τα μαγικά ματζουνια απο το χωριο σου.... σε ευχαριστώ και δημόσια αγόρι ο.......φλώρος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για τιμωρια στον καφε της τετάρτης να ερθεις με τον κηδεμόνα σου και εγω προσπάθησα ρε φιλε να βρεθούμε ,ξερεις τι καγκουριές έκανα για να μου την πέσεις αλλα εσυ αντι με εμενα ασχολιοσουν με κατι Λάκηδες που μαχαιρωνονταν.....τσ τσ τσ...... γεια σου ρε Σωκ ψυχαρα!!!!ά αντε αφου λοιπον ζητας δημοσια συγχωρεση....θα την εχεις απο τον θειο vasorfa!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα τρελά αγόρια στη βουλή... | teo71 | Καλώς ήλθατε | 61 | 18-01-2013 18:40 |
Παραιτηται ο πρωθυπουργός της προδοσίας | taksidiotis | Ελλάδα | 4 | 08-11-2011 04:14 |
Ο πρωθυπουργός και τα γυφτόπουλα | ericnax | Ανέκδοτα | 20 | 18-02-2011 17:23 |
Ο υπουργός...! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 25-02-2010 11:29 |
Ο ναυαγός.......... | Jefe | Ανέκδοτα | 7 | 04-10-2009 10:48 |