|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
Καλά θα τα πάμε εμεις... Και μην ακούς τίποτα από αυτά που λένε για μένα... είναι όλα κακεντρέχειες...
|
|
|||
|
|||
Κωστή τελικά πήρες το GS1200 ή είσαι με το 800άρι;
|
|
|||
|
|||
Το Privilege που το θυμηθηκες.... Εχει κλεισει εδω και 2 χρονια, Villa Mercedes και Μυλο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω ένα ταπεινό 800αράκι που θα του βγάλω τα συκώτια στα χιλιόμετρα... πριν το δώσω... οπότε θα με βάζετε μπροστά να σας ανοίγω δρόμο... εσείς με τα πολλά κυβικά... Τώρα θα 'μαι και δυνατός τη νύχτα... από Σεπτέμβρη που θα βάλω τα προβολάκια Δέχομαι μεγάλες πιέσεις να το αλλάξω... και απειλητικά τηλεφωνήματα... αλλα εγώ εκεί σταθερός στο λόγο μου!!!! Φιλακια Μιχαλιω!!!!! |
|
|||
|
|||
Ναι βρε Γιάννη μου... έχεις δίκιο... αυτό εννοούσα.... πάλι καλά που δεν είπα Πορτοκάλι....
|
|
|||
|
|||
24 ώρες έμειναν.... ελπίζω να μη με έχετε επικυρήξει... πριν καν κατέβω κάτω...
Λες γι' αυτό να ήθελε τη φωτό ο "πειρατής"...?? Ετοιμαστείτεεεεε φιλαράκια.... θα γίνει χαμός....... |
|
|||
|
|||
Μετά το πρόσφατο τριμερές conference call με Σαϊτάνθρωπο και Πειρατή... είμαι πλέον πεπεισμένος ότι θα τη βουλιάξουμε τη Λεβεντομάνα...
Ο Θεός μαζί μας τέκνα..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ετοιμαστείτε για ΟΛΑ...!!!!!!! Μηνάαααα..... προχώρα στο παρασύνθημα.....
|
|
|||
|
|||
Βρισκόμαστε σε διαδικασία πακεταρίσματος...
Θα ανέβει και σχετική φωτό από τη μηχανή όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση... Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 04-08-2010 at 20:07. Λόγος: Αλλαγή μεγέθους φωτογραφίας σε 800 Χ 600 pixels ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 20:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 17:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |