|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
Τωρα για το δικο μου,τι να πω.........αυτο τα λεει ολα απο μονο του!!!
10 XΡΟΝΙΑ VARADERO.......2000-2010 [MK1-MK2-MK2ABS] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο.. Όποιος λέει μια ιστοριούλα για το nick του, γουστάρει να ακούσει και μία απάντηση... Πάντως, θα συμφωνήσω, ότι το θέμα είναι καταπληκτικό και πιστεύω, ότι θα μας απασχολεί πολύ καιρο... |
|
|||
|
|||
.,.,λέτε να πάμε απο Συβαρία μεριά.,,..,.,.,[/QUOTE]
οποτε θέλετε σας περιμένουμε, έστρωσα και τον ξενώνα... .....και δε θα βρέχει για παρασκευσαββκυριακο |
|
|||
|
|||
Θα έλεγα ότι απλά γεμίζουν οι σελίδες χωρίς λόγο, αλλά καθένας κάνει ότι θέλει.
Αυτό είναι το τελευταίο ποστάρισμά μου στο νήμα αυτό. |
|
|||
|
|||
οποτε θέλετε σας περιμένουμε, έστρωσα και τον ξενώνα... .....και δε θα βρέχει για παρασκευσαββκυριακο[/QUOTE] Έχεις και ξενώνα.... Τώρα εξηγείται το nickname σου... |
|
|||
|
|||
οποτε θέλετε σας περιμένουμε, έστρωσα και τον ξενώνα... .....και δε θα βρέχει για παρασκευσαββκυριακο[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γνώμη σου...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αρχισαμε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχεις και ξενώνα.... Τώρα εξηγείται το nickname σου...[/QUOTE] Τα πα γω,να τον παλι εχει οιστρο,δεν παμε στις καλησπερες γιατι επεται συνεχεια? |
|
|||
|
|||
Τα πα γω,να τον παλι εχει οιστρο,δεν παμε στις καλησπερες γιατι επεται συνεχεια?[/QUOTE] I am watching you..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |