|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Το nick name ξέχασα, 2 θέλω!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν μοιράστηκαν χθες αυτοκόλλητα ... Ο Ευτύχιος, έκανε απλά διευκρίνηση ... Ότι δλδ, τα αυτοκόλλητα δεν θα μοιράζονται κατ' ιδίαν, παρά μόνον στις συγκεντρώσεις του καφέ, κάθε Τετάρτη ... .
|
|||
|
|||
Αν δεν είναι πολύ αργά θα ήθελα και εγω να παραγγείλω
2 αυτοκόλλητα κοπής #4 σε διάσταση 10*1 εκτός και αν βγαίνουν σε διαφανές φόντο τα αυτοκόλλητα κοπής # 1 και κοπής #2 οπότε σε αυτή τη περίπτωση θα ήθελα 2 από το καθένα σε διάσταση 10*1! Συγνώμη αν ζητάω πολλά Επίσης θα ήθελα 2 κοπής 16 διάσταση 10*1 και nickname "Kosttis" και άλλα 2 κοπής 16 διάσταση 10*1 και nickname "Christie" Ευχαριστώ και συγνώμη για το καθυστερημένο της αγγελίες Kosttis Last edited by Kosttis; 16-09-2011 at 02:05. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τα αυτοκόλλητα "κοπής" ΔΕΝ είναι ένα ενιαίο αυτοκόλλητο, αλλά πολλά γράμματα μεμονωμένα κ ανεξάρτητα μεταξύ τους - εξ ου και το όνομά τους "ΚΟΠΗΣ", πρόχειρα κολλημένα σε μια μεμβράνη - μόνο για την μεταφορά τους και το τελικό τους κόλλημα ... Μετά η μεμβράνη αφαιρείται κ πετιέται ... το τελικό αποτέλεσμα είναι, να μένουν τα γράμματα κολλημένα και να φαίνεται το φόντο της μοτό ... Άρα, με τα παραπάνω δεδομένα (ζητάς με διάφανο φόντο), ξαναγράψε την παραγγελία σου απ' την αρχή ... .
|
||||
|
||||
Καλό θα ήταν,
οι παραγγελίες να γράφονται κάθετα - η μια κάτω από την άλλη, και όχι "μακρινάρι" - σε μια ευθεία γραμμή, για να μπορέσει ο άνθρωπος να τα κατασκευάσει κ να μην χρειαστεί να κάνει 100 τηλεφωνήματα μέχρι να βρει άκρη (όπως με μερικές παραγγελίες στα μπλουζάκια) Δηλαδή - παράδειγμα: # 3 - 2 τεμάχια - 10 Χ 1 # 4 - 2 τεμάχια - 17 Χ 2 # 16 - 3 τεμάχια - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Έτσι είναι κατανοητά από τον Ευτύχιο, αλλά και από το μέλος που κάνει την παραγγελία για να κάνει επαλήθευση ... .
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε ξαναγράφω σωστά την παραγγελία μου:
#1- 2 τεμάχια 17Χ2 #10 -2 τεμάχια 2Χ 20 # geod- 2 τεμάχια Υ.Γ Το μόνο πρόβλημα μου τώρα είναι η Τετάρτη αλλά θα δούμε τι θα γίνει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έχω ένα θέμα με το internet. Τα αυτοκόλλητα θα σας τα φέρνω στους καφέδες της Τετάρτης, για όσους μένουν Αθήνα και για όσους μένουν επαρχεία θα σταλούν με courier μάλλον σε συνεννόηση με τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ. Αυτήν την Τετάρτη που μας έρχεται 21/09/2011 θα έχω το 90% μπορεί και όλα. Οπότε την Τετάρτη που μας έρχεται 21/09/2011 στον ΚΑΦΕ ! ! ! Και συγγνώμη αν σας έβαλα σε κόπο. |
|
|||
|
|||
Δεν ήξερα και σας μπέρδεψα. Συγνώμη!
Ορθή επανάληψη λοιπόν: # 1 - 2 τεμάχια - 10 Χ 1 # 2 - 2 τεμάχια - 10 Χ 1 # 16 - 2 τεμάχια - Kosttis # 16 - 2 τεμάχια - Christie Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
ηθελα να ρωτήσω αν το #16 βγαίνει σε διάσταση 17Χ2
παραγγελία #1 - 2 τεμαχια - 17Χ2 #2 - 2 τεμαχια - 17Χ2 #16 - 4 τεμαχια - 17Χ2 (αλλιώς 10χ1) z_atomic (με κάτω παύλα) |
|
|||
|
|||
#3-1τεμάχιο-10Χ1
#3-1τεμάχιο-17Χ2 #4-1τεμάχιο-10Χ1 #4-1τεμάχιο-17Χ2 #8-2τεμάχια-8Χ5,5 #8-2τεμάχια-5Χ3,5 #16 fatsas τεμάχια 2 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |