|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
καλημέρα και καλή εβδομάδα, ενδιαφέρομαι απο σαββάτο για τρίκλινο (τετράκλινο), αυτοι που θα ειναι εκει απο το σαββάτο, που θα συναντήσουν του υπόλοιπους την κυριακή?
|
|
|||
|
|||
Άλεξ, πλησιάζοντας οι μέρες,
όλα θα κανονιστούν ! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα χαρη και εγω ενα δικλυνο απο το σαββατο ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗ ΣΗΖΥΓΟ.ΖΗΛΕΨΕ |
|
|||
|
|||
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παίδες,
τελικά αν η φάση με τις σκηνές παίξει και εγώ μέσα, εφόσον βέβαια μαζευτούμε μερικοί για να έχει και το χαβαλέ του δηλαδή(Σ) Προφανώς αν οι τελικές προγνώσεις καιρού είναι για καταιγίδα ή κάτι ανάλογο δεν θα, καθώς τις μαζοχιστικές μου τάσεις τις έχω ξεπεράσει πια Αν δεν κανονίσουμε κάτι με σκηνές με βλέπω για δωμάτιο για Σάββατο βράδυ και εμένα |
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετοχών ...
Ενημερωμένη Τετάρτη 6 του Νοέμβρη! Όσοι φίλοι έχετε δηλώσει συμμετοχή διαβάστε το ποστ ...... και πείτε μου αν σας ενδιαφέρει η διαμονή για Σάββατο Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... 1. lepanto 2. anegis μονόκλινο παρακαλώ. 3. MARK(?) 4. VDR 5. Arkas 6. SenseiG(?) 7. Gasgs 8. HAWK 46 9. evan400f 10. -DHMHTRHS- 11. Papadopaidi 12. jtnakos(?) 13. tazman(?) 14. syan 15. Akis(Για να δούμε) 16. Alkis83 17. kokkinos1 18. KOSTIS-GS ....ένα δικλινο 19. kostas1200 20. dimitris arazos 21. Lepanto ii (?) 22. angelthing 23. panagiotis.farmer 24. aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο 25. tom 26. figus 27. omorfantras δίκλινο για Σάββατο 28. nanoshophellas 29. BMW 1150 RT 30. Lzrsths (an yparxei endiaferon … eimai k gw mesa) 31. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) 32. Zissimo(απο Παρασκευη εγω αντισκηνο η τετρακλινο) 33. Zervas 34.peterv από Σάββατο σε συγγενη του 35.steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... 36.alekni ....για τρίκλινο (τετράκλινο) 37.gabizarksertao... ένα δίκλινο 38. Διαμονή από Σάββατο:
Επειδή Παρασκευή βράδυ θα μιλήσω με την ιδιοκτήτρια των Πύργων... Αυτή την φορά θα σιγουρέψω οριστικά την συμμετοχή μας αλλά όχι τελειωτικά εννοείται Καλό θα ήταν όσοι έχουν διάθεση για διανυκτέρευση Σαββάτου να ενημερώσουν έτσι ώστε να ξέρει και αυτή τι να περιμένει Επίσης έχω αρχίσει να ψήνομαι για διανυκτέρευση ... Τι λέτε δεν την κάνουμε διήμερη να γουστάρουμε??? Για το Σαββατιάτικο γλεντάκι λέμε τώρα και δεν είναι ανάγκη από πρωί Σαββάτου για όσους δουλεύουν Σάββατο... Πχ εγώ αν συμμετάσχω από Σάββατο θα αναχωρήσω από Άργος 17.00 απόγευμα Last edited by siraxanz; 07-11-2013 at 02:11. |
|
|||
|
|||
Χάρη μπορούμε να καλέσουμε και τα κορίτσια ?
http://vimeo.com/75067978 Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απίστευτη εκδρομή καλά να περάσετε φιλαράκια
|
|
|