|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηθος και τρόποι
Και απο όλα τα μέρη της Ελλάδας το παρεακι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ποιος ξερει....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εεεε δεν σου φτανουν αυτα....??????
|
|
|||
|
|||
Ολη η Κρητη και Αθηνα
Ολη η Ελλαδα μια παρεα! Αξια ανεκτιμητη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σου λεω και πολυ απλο και τελειωνω εγω με αυτο το θεμα γιατι του έχουμε δωσει πολυ αξία. ...........
Στο σπιτι σου δεν εχεις μια αρχη?????? Μην μου απαντησης βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος και αυτο γιατι σου εβαλα για παραδειγμα οτι ποιο ιερο πιστεύω εχεις (εχουμε) και να με συμπαθας........αλλα για σκεψου το λιγο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καποιες αρχες ΒΕΒΑΙΟΣ και πρεπει να υπαρχουν....γελιες λεπτομερεις που χαλανε καρδιες και θιγουν ανθρωπους δεν ανεχομαι. Δηλαδη τι θα παθει καποιος αν φοραει τζιν και οχι φορμα?? τι θα γινει αν φοραει αθλητικο και οχι μποτες? τι θα γινει αν φοραει ανοιχτο και οχι κλειστο κρανος? τι θα γινει αν φοραει γαντια η οχι?? Αυτα ειναι βλακειες οπως ειπα και πιο πανω δεν θα ερθει καποιος με σαγιοναρα διαχαλι και βερμουδιτσα και καθικακι κρανος...εννοειτε... Αυτα και να εισαι καλα...στο σπιτι μου κανονες εχω ,εξαναγκασμους δεν εχω ουτε η πιτμπουλιτσα μου δεν εχει εξαναγκασμους-εκτος του κατουρηματος εξω- Last edited by mpampis; 29-08-2013 at 02:15. |
|
|||
|
|||
παιδια καλα να περνατε...απο οτι καταλαβα ειστε Χανια και πινετε τσικουδιες...μια και για μενα ρεεεεεε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
Μα καλά δεν έχεται ούτε "ήθή"ούτε τρόπους ,., Τι είστε εσείς ,.,. Και τι αρχίσανε οι Κρητικοί ,. Να φοράνε και άσπρα πουκάμισα ,.. Κόκκινες και πράσινες μπλούζες,.. Απα πα πα ,. Πάνε και τα ήθη και τα έθιμα ,.,. Last edited by tattoopanther; 29-08-2013 at 03:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τους ελεγχξα όμως, όλοι είχαν φουλ φεις κράνη Αυτός ειναι "νατουραλιζε" Κρητικος δεν πιάνει ασε που τον έβαλα στην κατηγορία Αθηναίο κι αυτόν και τον πατερ Sent from my Hand using Fingers |
|
|