|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
κάτι άλλο... όταν λες "εκείνη την περίοδο" μιλάς με μονάδα τα χρόνια, τους μήνες ή τις ώρες;
εννοώ ότι δεν θα μου φανεί περίεργο να πεις "ναι το θυμάμαι σαν χτες, είχα το KTM 950 στις 25 Απρίλη του 2011... μεταξύ 9:30 το πρωί και 13:56 το μεσημέρι, ήταν καταπληκτική μηχανή αλλά την βαρέθηκα και την έβαλα αγγελία" (επίσης πρέπει Τιμής Ένεκεν η ενότητα των αγγελιών, να πάρει το όνομα σου) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχεις ρεντα βλεπω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιούνιος του 2008 Υπεροχή μηχανή.990 adv send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Αμ καλά το είπα.
Ιούνιος 2008. Πρώτη με τριάντα του μήνα; Αφού ήταν υπέροχη γιατί την άλλαξες; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και με πουλησε η αξιοπιστη μηχανη μου. |
|
|||
|
|||
Άρα έκανες τατοο με το adv διαγραμμένο..γιατί το κρύβεις
|
|
|||
|
|||
Τι ακριβώς κρύβω δεν κατάλαβα.crop είχα κάνει απλά την φωτό για το Facebook.αναφορά κι εκεί???άλλωστε το ktm ήταν αστέρι,η μηχανή των 20.000 με πούλησε
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Η μηχανή που ντρέπεσαι να πεις το όνομα της, κάνει περίπου 13. Όσο περίπου και το 990 (θες να μιλήσουμε για βλάβες 990/950 ευχαρίστως). Τα μπιχλιμπίδια που βάζουμε επάνω (μαμάς ή όχι και πάει και 15 και 17 και 19 και 25 άμα θες.
|
|
|||
|
|||
Ξεφυγατεεεεεεεε !!!
Ας γυρισουμε παλι στις tatooιστοριες που μου αρεσουν ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ποια μηχανη ντρεπομαι να πω το ονομα τοτε που ειχα βγαλει την φωτο ειχα ενα ktm 990 adv και μια gs 1200... αργοτερα εκανα το λαθος και τις εδωσα και πηρα το gs adv...19500. τι ακριβως κρυβω δε μπορω να καταλαβω. |
|
|