|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες .....
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολικη αρκουδα
Παει η μικρη πολικη αρκουδιτσα στη μαμα της και τη ρωταει: - Μαμα εγω ειμαι πολικη αρκουδα; - Ναι παιδι μου λεει η μαμα πολικη αρκουδα. Φευγει..μετα απο λιγο ξαναπαει στη μαμα της.. - Ρε μαμα ειπες οτι ειμαι πολικη αρκουδα ετσι δεν ειναι; - Nαι καμαρι μου εισαι πολικη αρκουδα λεει η μαμα ελαφρα ενοχλημενη απο την ιδια ερωτηση.. Ξανα φευγει η πολικη αρκουδιτσα...μετα απο κανα μισαωρο πλησιαζει παλι τη μαμα της... - Ρε μανα σιγουρα ειμαι πολικη αρκουδα; - Ναι βρε παιδακι μου σιγουρα εισαι πολικη αρκουδα !!! - Και εγω γιατι κρυωνω γ@μ.. τη πουτ@ν@... μου????? |
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπαίνει ένας ελεύθεροςσκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα.
Ο υπάλληλος βγάζειαμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : 'Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στοσπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στοσπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της π###νας και την άλλη στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: «Γίνεται και με μία....». |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 10-09-2009 02:23 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 04-09-2009 05:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 03-09-2009 04:52 |