|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Δεν μου έχει έρθει.
Μούτρα?? |
|
|||
|
|||
ξεφτίλας δεν μπορεί να λέγεται εκείνος που εναντιώνεται στο άδικο
προσοχή στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σήμερα επέστρεφα το μεσημέρι από Αθήνα και στα διόδια Σχηματαρίου ήμουν πίσω από μια κοπέλλα που άρνήθηκε να πληρώσει.
Ο υπάλληλος ευγενέστατα της άνοιξε την μπάρα, αφού όμως πρώτα της κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας σε ένα (χοντρό!) τετράδιο. Οταν τον ρώτησα τι θα κάνουν με όσους δεν πληρώνουν η απάντηση ήταν: " η εταιρεία θα φροντίσει να το πληρώσουν με πρόστιμο"... Από νομικά δεν κατέχω, ούτε και θέλω, αλλά φαίνετα οτι τους ενοχλεί η "τρύπα" και θα φροντίσουν να την βουλώσουν. Last edited by Carduelis; 28-07-2010 at 01:41. |
|
|||
|
|||
Τι περίμενες να σου πει ο υπάλληλος??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχω οδηγήσει σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία, ... ... ... αυτός ο δρόμος-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ δεν υπάρχει πουθενά στιον πλανήτη !!! Ούτε και στο Durban της Νότιας Αφρικής!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το δευτερο ερωτημα ειναι γιατι τοσα χρονια πληρωναμε διοδια ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ για να φτιαχτουν δρομοι αλΛα και ο υπαρχον δρόμος, πραγμα που ΔΕΝ γινοτανε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ, ενω τωρα που πηρε τον δρομο ιδιωτης ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ Κ.Λ.Π αρνουμαστε να τον πληρωσουμε για να τελεσφορισει ολο το εργο μεχρι το 2011!!! Απαντηση: Γιατι ειμαστε ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Κιαυτο το εχω ξαναπει για το ιδιο θεμα!!! Οπου βρισκουμε ευκαιρια λεμε ''δεν πληρωνω γιατι ετσι γουσταρω'' ειδικα αν υπαρχουν πισω μας σωματεια, συνδικαλιστες κ.λ.π!! Γιατι απο μονοι μας δεν θα το καναμε ποτε!! ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η συμπεριφορά των ταμιών στα διόδια, είναι υποδειγματική.
Ευγένεια, χαμόγελο, εξυπηρέτηση. Πάει ο καιρός των μουρτζούφληδων και αγενών δημοσιοϋπαλλήλων. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρχονται φθηνότερα διόδια. | georgekostas | Επικαιρότητα | 1 | 14-10-2009 19:36 |
Δεν #####, δεν #####!!! | emix | Ανέκδοτα | 14 | 06-07-2009 16:38 |
Κι άλλα διόδια στην Αττική | leonidas | Επικαιρότητα | 5 | 10-03-2009 10:15 |
Δεν πειραζει | wolferin | Ανέκδοτα | 5 | 11-02-2009 20:54 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 21:07 |