|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετα απο επισκεψη στον "Π" -- Αρκετα καλος!!
Πολυ σωστη παρατηρηση , κακως εκανα ευαγγελιο το Manual της μοτοσυκλετας , αποκλισεις υπαρχουν παντα.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου.
τέλος καλό, όλα καλά
όλοι μάθαμε πολλά μέσα από την περιπετειά σου δικαίως μπορείς να αναγορευτείς ως ο δημιουργός θέματος με τον μεγαλύτερο τίτλο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετα απο επισκεψη στον "Π" -- Αρκετα καλος!!
Απόσπασμα:
Βαραντερο 1) Αθηνα-Βόλος, καλοκαιρι, 05:00 αναχωρηση απο την Αθηνα, 10:00 αφιξη εκει. Απο το σπιτι μου μεχρι τον Βολο εκμεταλευτηκα τους αδειους δρόμους και κολλησα το κοντερ στα 100κμ . Καταναλωση 4,9λ/100κμ 2)Βόλος-Αθηνα την ιδια μερα, 18:00 αναχωρηση απο Βολο 23:30 αφιξη στην Αθηνα! Ταχυτητα παλι 100κμ μεχρι.......Φιλαδελφεια, μετα σημειωτόν!! Εκανα μια ωρα και κατι απο Φιλαδελφεια για Νεα σμυρνη. Καταναλωση 6λ/100κμ!!!! Σκεψου οτι η καταλαλωση ανεβηκε 1 λιτρο γιαυτα τα 30κμ που χωριζουν την Φιλαδελφεια απο το σπιτι μου!!!! 3) Αθηνα-Βόλος, καλοκαιρι, 05:00 αναχωρηση απο την Αθηνα, 08:30 αφιξη εκει. Απο το σπιτι μου μεχρι τον Βολο εκμεταλευτηκα και παλι τους αδειους δρόμους και κολλησα το κοντερ στα 160-170κμ αυτην την φορα. Καταναλωση 6,3λ/100κμ!! 4) Βόλος-Αθηνα την ιδια μερα, 18:00 αναχωρηση απο Βολο 21:30 αφιξη στην Αθηνα! Ταχυτητα παλι 160κμ-170κμ και παλι μεχρι.......Φιλαδελφεια, μετα σημειωτόν!! Εκανα μια ωρα και κατι (και παλι) απο Φιλαδελφεια για Νεα σμυρνη. Καταναλωση 7,5λ/100κμ!!!! 5) Αθηνα-Βόλος, χειμωνας, 4 βαθμοι Κελσιου στην Αθηνα καπου στο 0στην Εθνικη οδο! 05:00 αναχωρηση απο την Αθηνα, 08:30 αφιξη εκει. Ταχυτητες κυμαινομενες απο 100-120 μεχρι και 140-150 (πολυ κρυο βλέπεις). Καταναλωση 7λ/100κμ στον πηγαιμο, 6λ/100κμ στον γυρισμό το μεσημερι που η θερμοκρασια ειχε φτασει τους 12 βαθμους!!! Πηγα κι απο Αττικη οδο και γλυτωσα ολην την κινηση στην Φιλαδελφεια!! Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικός και κατανοητος στο οτι η καταναλωση ειναι συνάρτηση πολλων συνθηκων και παραμετρων, απο το δεξι σου χερι μεχρι τις εξωτερικες συνθηκες!!! Και να ξερεις οτι αυτοι οι επηρεασμοι εχουθν μεγαλυτερες διακυμανσεις σε εναν αεροψυκτο απο ενα υδρόψυκτο όπως του Βαραντερο!!! Αν ποτε δεις μια καταναλωση υπερβολικη π.χ. τα 7-8 λιτρα στην πολη γινανε 10-11 και τα 5-6-7 στο ταξιδι γινηκανε 8-9-10.... τοτε το ψαχνεις!! και παντα αρχιζεις απο τα απλα πραγματα π.χ. φιλτρο αερα πρωτο και καλυτερο, πριν κατεβασεις και λυσεις τον κινητηρα!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου.
Ναι τελικα ειναι οπως οδηγεις και ισως οπως εχεις μαθει.
Παντως 1 με 2 λιτρα ανα 100κλμ πρεπει να τα γλιτωσα. Οτι μπορουμε να γλιτωσουμε γιατι εφθασε 1.6 euro/litre... |
|
|||
|
|||
Μάλλον πρέπει να οργανώσουμε κοινή (1100+1150+1200) εξόρμηση οι Κορίνθιοι για να σου φύγει η ιδέα…
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω!!
|
|
|||
|
|||
Επισημο Τελος του Thread σχετικα με την Υπερκαταναλωση.
Παιδια τελειωσα τις μετρησεις , και το εργαλειο τωρα με γεματο τανκ σε παει 250 κλμ , που νομιζω οτι ειναι και η φυσιολογικη καταναλωση. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες και την υποστηριξη ως τωρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το Σαββατο στην εκδρομη με τον ''aeriko'' & Carduelis, εγραψα 400κμ με 22 λιτρα!!! Αυτο μας κανει 5,5λ/100κμ!!! |
|
|||
|
|||
Η Μηχανη ειναι κοντα 10 ετων....
ΜΟυ δινεις τροφη να το ψαξω και αλλο , αλλα δεν νομιζω να βρω κατι. Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι αυτη ειναι η καταναλωση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως να το έψαχνες περισσότερο, μην έχεις καμμιά κλειστή βαλβίδα εισαγωγής και δεν τραβάει καλά το μοτέρ;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
Ποια ειναι η ακριβης ηλικια της μηχανης μου?? | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 13-10-2009 12:05 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |
Χαμηλη αποδοση -- Μηπως ειναι η ιδεα μου? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 14-09-2009 17:19 |
Ενας μοτοσυκλετιστης που σεβεται τον εαυτο του,πως πρεπει να ειναι?, !!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 06-04-2009 23:20 |