|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΡΙΚΗ!!
Απόσπασμα:
Άσε Ναπολέοντα, τα μπλιμπλίκια που 'χουμε εμείς, εσύ θα τα δεις σε 10 χρόνια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί με προκαλείς φίλε μου. Μα δεν θέλω να τα δώ και δεν τα βλέπω. Δεν θέλω να έχω ενδοσυνεννόηση και άλλα τέτοια στο κεφάλι μου. Θέλω να βλέπω που πάω και αν χαθώ ίσως και να περάσω καλύτερα. Τράβα προς το άγνωστο και όπου σε βγάλει. Αυτή είναι η αίσθηση ελευθερίας του μοτοσικλετιστή. Καλό σου Σαββατοκύριακο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σιγά το αξεσουάρ… Μάλλον για Honda αυτά είναι εξοπλισμός πολυτελείας Last edited by TEOSS; 14-05-2011 at 16:56. |
|
|||
|
|||
Και μετα σας φταιει ο Ναπο....
|
|
|||
|
|||
...με το ΝΤ700 ε;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ναι γιατί δεν έχει πρόβλημα όπου και να το πάς. Την άλη φορά που πήγα με γνωστή παρέα, το πρώτο που βλέπανε στη διαδρομή εάν έχει οδική και συνεργεία.
Εμείς δεν έχουμε τέτοια. Το ξέρω ότι τώρα ζηλεύεις αλά μπορείς να γίνεις μέλος και με τα μισά χρήματα. Καλό σου βράδυ φίλε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι γιατί το βάρος η Honda το έχει ρίξει στην ποιότητα του κινητήρα και την αξιοπιστεία του. Βλέπε απο διάφορους αγώνες. Και το κυριότερο δεν μετράμε τα οκτάνια . Βάζουμε όπου βρούμε. Μεγάλη σιγουριά σου λέω. Για να την αισθανθείς πρέπει να την οδηγήσεις. Και δεν καταλαβαίνω το εξής τουλάχιστον για μένα. Δηλ όταν πάω κάπου πρέπει να βλέπω τη μέρα και την ώρα. Εάν δεν μου γράφει τη μέση και στιγμιαία κατανάλωση θα χαθώ μήπως. Εδώ οι άλοι με μαμίσιο GPS και απο την Αίγλη για Αργυρούπολη χαθήκαν. Εγώ με τον Βαγγέλη ακολουθήσαμε το Λεωφορείο και όταν εμείς είχαμε τελειώσει και πληρώναμε ήρθαν και τα κουρασμένα απο το ταξίδι παληκάρια. Τι πάθατε ρωτούσαμε. Χαθήκαμε διότι έχει μετατοπισθεί ο μαγνητικός Βοράς (απάντηση). Τώρα φταίω εγώ που κάνω σαρακοστές κλπ.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λύσσαξες πιααααα......
Μόνο στις ευχές για εορτάζοντες δεν το 'χεις γραψει... |
|
|