|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider II - Βόρεια και όπου με βγάλει
Μην περιμένεις φίλε μου καλε.. Σ'αυτή τη χώρα δεν κάνεις τίποτα άλλο παρά μόνο στρίβεις.. Ένα ατελείωτο βουνό, με άσφαλτο γρανίτη.. 450 χλμ, και ούτε μία ευθεία.. Αφού μέχρι και γω βαρέθηκα να στρίβω.. Θα προσπαθήσω αύριο, να βγάλω φώτο. Γιατί πραγματικά είναι πανέμορφη χώρα.. Βγαίνω έξω τώρα, να δω και καμμιά γυναίκα για να μη μου τι λέει και ο μανιακος.. |
|
|||
|
|||
ΩΧ..ΩΧ..!!! Να σου στείλω ένα καινούριο ζευγάρι λάστιχα, γιατί δεν νομίζω να σε βγάλουν.. φιλαράκι δωστου.. να περνάς τέλεια. Πιστεύω να είπες και καμιά καλησπέρα από μένα στα φιλαράκια Bata και γνωστούς εκεί πάνω έτσι; |
|
|||
|
|||
Αλληλούια
... |
|
|||
|
|||
Teo, καλούς και ευχάριστους δρόμους. Μόνον alone rider δεν σε βλέπω. Κάθε μέρα και άλλη παρέα. Αλλά έτσι είναι οι ευχάριστοι τύποι και τα καλά παιδιά.
Go Ahead. !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά το πας, 4 χώρες σε 2μιση μέρες και μία νύχτα..................... να δω πόσο βόρεια θα φτάσεις.................... Καλές βραδυνές τσάρκες.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κσλή συνέχεια... |
|
|||
|
|||
Κάνε όσα χιλιόμετρα θέλεις.............................
Πάρε όποια βουνά σου γεμίζουν το μάτι............. Γνώρισε όσο κόσμο συναντάς.......................... ΑΛΛΑ το Σαββατοκύριακο σε ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Θόδωρα, τώρα το πήρα χαμπάρι...
Με το καλό, ότι κι αν κάνεις, τράβα το περισσότερο, φχαριστήσου το! Καλούς δρόμους φιλαράκι! |
|
|||
|
|||
Good morning...... Montenegro.... |
|
|||
|
|||
Ρε παλιόπαιδο και εγώ σε περίμενα .