|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: .... Gs καφεδακι στο Solingen!...ακομα ενας επισκεπτης απ τη
Γιαννάκο να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας!
Αντώνη καλό ταξίδι να έχετε φίλε μου! |
|
|||
|
|||
Tι να πώ ζηλευω σαν τρελλός!!!
αντε να δούμε πότε θα μπώ και εγώ σε αυτη την λίστα ο Αντώνης-απο τα πλέον καλά παιδιά του φορουμ και ο Γιάννης---Γνωστός!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ γιαννη
και ο παλαμαρης ταξιδευταρας ηρεμη δυναμη |
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα ωραία. |
|
|||
|
|||
Γιαννακο καλώς τα δέχτηκες φιλαράκι....Να σου ζήσουν οι γυναίκες σου Αντε να δούμε θα καταφέρουμε και εμείς να σε δούμε καμιά φορά από κοντά???
Αντωνακο αθεόφοβε......άντε να δούμε που θα φτάσεις ρε καρντασι.... Εκεί στις Άλπεις ....πιες ένα καφεδάκι για την πάρτη μου γιατί εγώ δεν βλέπω φως για για πάρα έξω....Στενέψανε τα περιθώρια |
|
|||
|
|||
Συνονόματε να χαίρεσαι την φαμίλια........
καλή υπομονή εκει στην ξενητιά και καλή υπομονη για μας εδω στην Ελλάδα!!! εύχομαι πάντα να έχεις "περαστικούς" απο το μαγαζί σου και να τους περιποιήσαι όλους με τον ίδιο ζεστό τρόπο!! |
|
|||
|
|||
Γιαννάκο....συγχώρα με! Τόσες μέρες στο δρόμο, μόλις σήμερα είδα το θέμα...(βασικά ο Niko- sex μου το είπε )
Χάρηκα ειλικρινά που σε γνώρισα, είσαι παιδί αστέρι, η οικογένειά σου δε, γλυκύτατη!!! Όλες σου οι γυναίκες μία και μία . Με κάνατε να νιώσω πολύ οικεία!!! Ένιωσα μεγάλη υπερηφάνεια, που τα είπαμε για την Ελλάδα, με ένα γνήσιο πατριωτάκι, τόσο μακριά από αυτήν! (κρίμα που δεν είχα περισσότερο χρόνο αλλά έπρεπε να προλάβω ΤΗΝ άφιξη ) Ο Γιάνναρος, πρόλαβε όμως και με ξενάγησε στα ενδότερα του γκαράζ-"συνεργείου" (που όλοι γνωρίζετε από τα φωτο-τεχνικά του θέματα) αλλά και μου παρουσίασε (σε αποκλειστικότητα ) το νέο χώρο που ετοιμάζει και μου διηγήθηκε ωραίες "μοτοιστορίες Γερμανίας"! Η πίτσα του άπαιχτη, δοκιμάστηκε από μένα (ζεστή-ζεστή) στη Γερμανία και την τελειώσαμε στις Βρυξέλλες κρύα (ακόμα πιο νόστιμη ) με την καλή μου. Γιάννη, επιφυλάσσομαι, για μία ακόμα επίσκεψη, με περισσότερο χρόνο ακόμα και για βόλτα (πρέπει να μας κάτσει Κυριακή την επόμενη). Μακάρι βέβαια να προλάβουμε να σε δούμε εδώ! Να είσαι πάντα καλά, αισιόδοξος και με όρεξη & διάθεση, όπως τώρα και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Οι ευχές σου (όπως και των υπολοίπων-σας ευχαριστώ) έπιασαν και το ταξίδι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς απρόοπτα |
|
|||
|
|||
...αυτα ειναι φιλε μου !...χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! Τα χαιρετισματα μας απο ολους μας...και σας περιμενουμε να ξαναρθετε με περισσοτερο χρονο να βολταρουμε και στα περιξ παρεουλα!
..... |
|
|||
|
|||
Γειά σου ρε Γιάννη με τις ομορφιές σου...
εσύ πότε θα πάρεις τον κατήφωρο!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρες απ τη Θεωρια στη πραξη! | ΙoannisPanagiotidis | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 19-05-2013 01:49 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική - #2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 08-09-2009 13:50 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 31-08-2009 22:32 |
ενας μανιακος ακομα | gsmaniac | Καλώς ήλθατε | 31 | 28-07-2009 12:31 |