|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
πόσο υπολογίζεις το κόστος να κάνω κι εγώ μια καταθεσούλα???
|
|
|||
|
|||
Σου εστυλα π.μ. εινα 14 ευχαριστώ Αντωνης(solon)
|
|
|||
|
|||
Το ποσον ειναι οκ καταθεσε και γραψε που θα παραλαβης ευχαριστώ Αντώνης(solon)
|
|
|||
|
|||
Κατάθεση οκ.Οταν ετοιμαστούν παραλαμβάνω από καφε ή από το μαγαζί σου
|
|
|||
|
|||
Παρατήρησα στη κοπή της πίτας κάτι μπλουζάκια (υποθέτω παλαιότερα)
με το σήμα της BMW στο ύψος της καρδιάς κ πίσω το www.gs κτλ ή έκανα λάθος; Αν όμως δεν έκανα υπάρχει δυνατότητα για να παραγγείλομεν κάτι ανάλογο; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχομαι λοιπον τα εξεις: 1 απλο φούτερ με το σημα της BMB και το gs forum στο στήθος και στη πλατη το χάρτη της ελλαδας με το www. gs forum .gr στα 18 ευρω 2)Φουτερ με κουκουλα πάλλη με ολα τα παραπανω στα 25 3) ζακετα με κουκουλα .>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>28 ευρώ 4) polo χαρτη Ελλάδς κλπ 12 5) polo μακρί μανικι >>>>>>>>>>>> 20 6) και όλες οι παλιές στάμπες μπορούν να μπουν και στα χειμερινά. ο τρόπος αποστολής ειναι και ο παλοιος αλλά και κάθε άλλος τρόπος που θα μου υποδίξεται με δική σας επιβάρινση. Πιστεύω να σε κατατόπισα εαν οχι στυλε νεο ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΝΤΩΝΗΣ. |
|
|||
|
|||
Έχουμαι και λέμε λοιπόν τα εξείς:
Σε όλα τα μπλουζάκια μπένει με κέντημα το σήμα της BMW και το GS Forum στο στήθος αρηστερά και στη πλάτη ο χάρτη της Ελλάδας με το www.GSForum.gr 1) Απλό φούτερ με όλα τα παραπάνω 18,00€ 2) Φούτερ με κουκούλα και με όλα τα παραπάνω 25,00€ 3) Ζακέτα με κουκούλα και με όλλα τα παραπάνω 28,00€ 4) Polo κοντομάνικο και με όλλα τα παραπάνω 12,00€ 5) Polo μακριμάνικο με όλλα τα παραπάνω 20,00€ 6) Επίσεις όλες οι παλιές στάμπες μπορούν να μπουν και στα χειμερινά όπως και τα κεντήματα μπορούν να μπούν και στα καλοκαιρινά μπλουζάκια. Ο τρόπος αποστολής ειναι ο παλοιός αλλά και κάθε άλλος τρόπος που θα μου υποδίξεται με δική σας επιβάρινση. Πιστεύω να σας κατατόπισα. Ευχαριστώ πολύ. Αντώνης. Last edited by solon; 13-03-2013 at 00:53. |
|
|||
|
|||
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΘΕΛΩ α)t-shirt βουνό πορτοκαλι XL
b)t-shirt boxer άσπρο XL |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωτηρη Απο Μαρουσι είμαι οΑντώνης(solon) που κατασκευάζω τα μπλουζακια. Η διαδικασία ειναι, καταθέτης, ενημερώνης και η παραλαμβάνεις στον καφέ η στελνης διευνθηση αποστολής για να παραλάβης.ο λογαριασμός ειναι σε κάποιο ποστ στα μπλουζακια μπορεις να τον βρης διαφορετικα τηλ 2107620585 κιν 6944250929 για κάθε πληροφωρία.Ομος εχω και μια αποροια Σωτήρη στο ποστ 83 έχεις παραγγίλει τα ιδια 2 τεμαχια σε διαφορετικό χρώμα .Θέλεις 4 κομματια διότι τα πρώτα τα εχω ετοιμαση και τα είχα μάλιστα και στο καφε της τεταρτης. Ειναι αυτα που παραγγιλες στο ποστ 83 . Περιμενω νεα σου.Αντωνης Last edited by solon; 14-03-2013 at 12:11. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|