|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!!
και μετα ελα σαρτη να τα στρωσουμε οκ
|
|
|||
|
|||
Αλλαξα λοιπον κι εγω με τη σειρα μου τα λαστιχα στο OK Wheel.
Aν και πελατης απο την ημερα που ανοιξε δε θα σταματησω να λεω οπου σταθω κι οπου βρεθω οτι προκειται για ενα κεντρο ελαστικων-υποδειγμα και χαιρομαι ιδιαιτερα που βρισκεται στην πολη μου. Ο Στρατος και ολη η ομαδα του παντα προθυμοι να εξυπηρετησουν σε χρονο ρεκορ ενω οι τιμες που εχει εξασφαλισει το forum για τα μελη του ειναι απλα οι καλυτερες της αγορας. Εχετε επισης υπ'οψη οτι η ελλειψη που αναφερεται σε προηγουμενο ποστ για το εμπρος Michelin Anakkee 2 αφορα μονο το GS 800 |
|
|||
|
|||
Δασκαλε τι λαστιχα εβαλες?
|
|
|||
|
|||
Επειδη η συντηρηση οδων εγκαταλειφθηκε απο το κρατος λογω αφραγκιας αφησα τα πειραματα και ξαναδιαλεξα γομα μαλακη και αποτελεσματικη δηλαδη με μιa λεξη ANNAKKEE
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί εγώ ξέρω για πιο μαλακά τα pirelli ;;;;; |
|
|||
|
|||
Eυχαριστω δασκαλε...
|
|
|||
|
|||
Δεν ξερω απο πρωτο χερι τη συμπεριφορα των pirelli .. Εχω ενα φιλο που δε βαζει τιποτε αλλο για χρονια εκτος απο Pirelli.. Και παει και πολυ γρηγορα εκτος πολης που συναντιομαστε.. Εχω ομως και αλλους δεκαπεντε που δε βαζουν τιποτα αλλο εκτος απο annakee.. Σταματα βρε δασκαλε και δασκαλε.. Τοσα χρονια πανω σε ασυντηρητα μηχανακια αλλος ειναι ο δασκαλος spam off please! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή ενέργεια.
Συγχαρητήρια σε όλους φίλε Λεοντόκαρδε, θελω να αλλάξω τα ελαστικά μου. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |