|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ BMW-ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
Τhanks VDR, ναι κάτι τέτοιο.
Να υποθέσω πως αφορά το 1200 GS (να ρωτήσω και που βρήκες τις πληροφορίες?)... Πάντως, μου κάνει εντύπωση (αν και δεν είναι συγκρίσιμο), σε καινούργιο αυτοκίνητο Passat θα του κάνω το πρώτο service στα 15,000 (ούτε λάδια δεν χρειάζεται μέχρι τότε - έτσι μου είπε η αντιπροσωπεία!) και η μπέμπα μας κάθε 10,000/ή χρόνο και από κάτι. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχει καταντήσει κοροϊδία αυτό με τον φορτιστή.
Κάνε αγορά από εδώ: Battery charger, BMW Motorrad Αν κάνεις εγγραφή νομίζω έχει και μία επιπλέον έκπτωση και τα μεταφορικά είναι γύρω στα 7-8 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην κανεις το λαθος και τα αλλαξεις τοτε που λενε, αλλαζε τα τουλαχιστον στην μεση απο οτι λενε ολες οι εταιριες, ειτε ειναι μηχανη ειτε αμαξι, Last edited by J-P-HELLAS; 09-11-2012 at 23:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξέρουμε και είναι και γραμμένο εδω μέσα, επειδή δεν θέλω να ψάχνω πάρτο να το έχεις... Ειναι οι καρτέλες που χρησιμοποιούν τα επίσημα συνεργεια... Επίσης σε περιπτωση που δεν τα εχεις, σου βαζω αλλα δυο χρησιμα αρχεια ενα ειναι το βιβλιο ιδιοκτητη (manual) και το άλλο ειναι τα ανταλακτικα του 1200gs(parts...) Τα αρχεία είναι σε μορφή pdf τα ανοίγεις με Acrobat reader Πρέπει να έχεις λογαριασμό Microsoft και Skydrive Enjoy |
|
|||
|
|||
Thanks siraxanz!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω την αισθηση οτι η συντηρηση της ειναι λογικη, με εξαιρεση ισως το κοστος καποιων ανταλλακτικων που ειναι ιδιαιτερα "αλμυρα". Ωστοσο ειναι χαμηλοτερο απο ενα beverly 500 που ειχα, για να συμφωνησω με τον φιλο πριν απο μενα...καλημερες!
Last edited by nodov; 10-11-2012 at 10:55. |
|
|||
|
|||
είμαι στο service των 20.000km ... (τα λάδια τα έχω ήδη αγοράσει)
- προσφορά φίλου μηχανικού : 50-60€ - προσφορά μηχανικού "εξειδικευμένου" : 75-95€ - προσφορά επίσημου BMW : 275€ ΕΛΕΟΣ με το άρμεγμα μήπως γράφει στο κούτελο μ@λ@...ς ???? Δε λέω, ας μην γίνω γραφικός ("το κάνω μόνος μου τσάμπα"), αλλά κάθε 30.000km "αγοράζεις" και ένα Ohlins με τη διαφορά !!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σερβις 140000 χλμ........278 ευρω
Στον Γερακα..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 23:50 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
BMW 1150GS ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-01-2011 20:47 |
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ | HERC | Διάφορα | 7 | 22-11-2010 11:25 |
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |