|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα)
|
|
|||
|
|||
Last edited by peterv; 02-10-2012 at 23:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχω λόγο...... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Εγω τους εβαλα
Αλλα δεν ξερω για φωνητικες εντολες.... Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στο iOS 6, υπάρχει η εφαρμογή Passbook πυ όμως ακόμα δεν δουλεύει στην Ελλάδα και την Ευρωπη νομίζω.
Στο passbook μπορούμε να έχουμε ψηφιακές εκδόσεις των εισιτηρίων μας για το αεροπλάνο ή για κάποια συναυλία . Στο flonsolutions.com μπορούμε να βρούμε μερικά τέτοια passes που υπάρχουν δοκιμαστικά για να δεί κάποιος πως δουλεύει το σύστημα. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε μερικά εισητήρια όπως για το Woodstock μέχρι και εισιτήριο για την πτήση 815 της Oceanic Airlines, και όχι μόνο , μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ Καλή διασκέδαση |
|
|||
|
|||
και ένα πραγματικό ΔΩΡΕΑΝ κουπόνι που αποθηκεύεται στην συσκευή σας στο passbook όσοι έχετε βάλει το ios 6 στο iphone σας με έκπτωση 10% για τα καταστήματα istorm .
Οποτε ψωνίσετε κάτι από εκεί τους δείχνετε με το κινητό το εκπτωτικό κουπόνι !!!! για να το αποκτήσετε πατήστε εδώ |
|
|||
|
|||
κατοχος iphone 4S,
αλλα ακομα δεν μου εχει στειλει ειδοποιηση για αναβαθμιση λογισμικου...δεν θα κανω γιατι ακομα δεν υπαρχει λογικα σπαστηρι για το Ιος6 αλλα μου φενεται περιεργο... τι λετε...περα απο το χεσε μας και συ ρε Ασωτε..??? |
|
|||
|
|||
Μη βιάζεσαι....εγώ τη "πάτησα" και επειδή δεν ειμαι "γνώστης" ταλαιπωρούμαι....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεκέμβρη στη Ρωσία (Санкт-Петербу́рг) | gemara | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 51 | 23-05-2012 12:11 |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Ηράκλειο Ο Καφές μας Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 14-12-2011 21:07 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 12:17 |