|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Απόσπασμα:
Ωστόσο, επειδή έχουμε "καβατζώσει" ένα - δύο κομμάτια με κλειδωμένη τιμή, θα δω τί μπορούμε να κάνουμε Βαγγέλη. |
|
|||
|
|||
Λες να με ξαναεξυπερετήσεις;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλλη μια φορά::: Να γιατί GS FORUM!!!
:sm5: |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι αργά η όχι αλλά αν υπάρχει τρόπος με ενδιαφέρει να αποκτήσω και εγώ ενα νέο zumo 660 μέσω της ομαδικής που κάνατε ή θα κάνετεστο μέλλον! Ευχαριστώ!!!
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam 8. dimitris bakkalis .
|
|
|||
|
|||
καλημέρα Δημήτρη,
όπως είπαμε και απο κοντα στο Cafe που μου το έδειξε ο TARKAS και ενθουσιαστηκα θέλω και για τη δική μου μπέμπα....please |
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam -------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 8. dimitris bakkalis ----------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 9. Βαγγέλης Λ. . .
|
|
|||
|
|||
Φίλε Arkas που και πότε πληρώνουμε;
Και πότε παραλαμβάνω; Από τι φαίνεται είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών |
|
|||
|
|||
Φιλε ΑΡΚΑ επιστρέφω απο επαρχία 1ο δεκαήμερο του Οκτ. οποτε και θα βρεθούμε για το GPS....ευχαριστς για την υπομονή!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ Ιδιωτικέ Τομέα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 20:03 |