|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βάλατε σημαία στο μπαλκόνι σας?
Απόσπασμα:
Η σύγχυσή σου, η ιδεολογική εννοώ, είναι προφανής! Η σημαία ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, δεν οριοθετεί(=χωρίζει) κόσμο; Δηλαδή άμα τύχει και περάσουν ένα τσούρμο "ολυμπιακοί", ας πούμε, από το σπίτι ή το μαγαζί σου, θα την αφήσουν έτσι; Αντίφαση διαπιστώνω στις απόψεις σου, εξ ου και η σύγχυση που γράφω αρχικά.... |
|
|||
|
|||
εδω και 6 χρονια δεν εχει κατεβει απο τον ιστο της μερα νυχτα και καθε πρωι που παω για δουλεια θες η θεση της θες η συνηθεια τελευταια ματια πριν φυγω και βρουυυμ. Στα στρατιωτικα αγηματα την αγγιζα οπως δεν εχω αγγιξει γυναικα κοιτα να δεις ενα παλιοπανο τι σου κανει σκεψου πως νιωθω οταν βλεπω να την καιν και να την πατανε κατω
|
|
|||
|
|||
Δεν έβγαλα σημαία!Γιατί Έλληνας γεννιέσαι..και υπάρχει σε σφραγίδα στη ψυχή σου!Και προσωπικά κυματίζει πάντα μέσα μου!Και η καταγωγή μου μου θυμίζει πάντα να σέβομαι τούς συνανθρώπους μου από όπου και να έρχονται!Αλλά υπάρχουν και όρια..Υπάρχει ένα ποσοστό από αυτούς που υψώνουν τη γαλανόλευκη που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους, τους συμπατριώτες τους...άσε μην πω άλλα..Όσοι το κάνετε με τη ψυχή σας..Μπράβο!
|
|
|||
|
|||
Η σημαία είναι στην καρδιά μου και σε αυτά που θα προσπαθήσω να διδάξω το γιό μου...Το "πανί" αποκτά τη σημασία του σε ιδιαίτερες στιγμές....Οσοι έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό γνωρίζουν αυτή την ιδιαίτερη μυρωδιά της πατρίδας που έρχεται στα ρουθούνια και αγαλλιάζει το είναι με το που θα μπεις στη χώρα...
δυστυχώς η σημαία έχει καταντήσει "ασπίδα" ευκαιρίας και λάβαρο εκμετάλλευσης κι ο νοών νοείτω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στράτης (skaram) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το είδα ήδη. Γράψε και την απάντηση σου όμως. Στην ζωή δεν υπάρχουν αυτονόητα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλημέρα. Τώρα είδα όλο το θέμα. Στην μεσαία φωτό ο νεαρός πρώτος δεξ. με το μούσι είναι ο ανηψιός μου. Σου παίρνω τη φωτό. Το έχουμε στην οικογένεια Πάντα στον Αγώνα. Να είσαι καλά............... |
|
|||
|
|||
η σημαια ειναι παντα στο μπαλονι κ δεν κατεβαινει ποτε.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο θα διαφωνήσω ως συνήθως βέβαια μαζί σου. Πριν 15 χρόνια περίπου συμμετείχα σε διακλαδική επιτροπή για καταγραφή της Ιστορίας της Σημαίας μας. Η Έρευνα είχε διαρκέσει ένα χρόνο περίπου. Θα ψάξω να βρω την έρευνα και θα την αναρτήσω. Χρόνια πολλά............ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμένουμε μόνο αξιόπιστες αναρτήσεις από τον Νάπο. Και ειδικότερα σε θέματα σημαίας, κρεμόμαστε από την πένα σου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
Ελληνική πρωτιά !! | Carduelis | Υγεία | 3 | 18-06-2010 06:42 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
Ελληνικα Στρατα=Διακοπες.... | Kwstas_kef | Ελλάδα | 18 | 09-09-2009 16:08 |
Τεχνικοί & πελάτες!! | Alext | Χιούμορ | 3 | 08-09-2009 08:41 |