|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το αυτοκίνητο δε θέλεις να το δεις??
Το γνωρίζεις από κάπου?? Τελοσπάντων, 20.500 € για να το πάρεις ως έχει ή 20.000 € χωρίς το συστημα Alpine (Dvd, tv, navi, ipod). Αντ´αυτού θα σου το δώσω με το εργοστασιακό ηχοσύστημα, το οποιο είναι σχεδον αχρησιμοποίητο. Αναμένω... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Volvo XC90 Summum - 2.5T AWD - 2006 !!!
Απόσπασμα:
Ανέβηκες στη μηχανή και δεν ξανακατεβαίνεις, ε;! Σε νιώθω! Αντε με το καλό να το δώσεις! Αν κι είναι κρίμα.... |
|
|||
|
|||
Ετσι φιλαρακι... ετσι....
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
20.500 € ώς έχει...
20.000 € χωρίς το Alpine ηχοσύστημα (DVD, TV, iPOD, ΝAVI) |
|
|||
|
|||
Τώρα φαίνομαι εντελώς παράλογη αλλά θέλω μέσα σε 3 μέρες να το δω, να το πάω σε μηχανικό να το φορτώσω με τα πράγματα και να εξαφανιστώ για τις διακοπές μου. Έτυχε να μας πουν να αγοράσουν το δικό μας χτες το πρωί γι’ αυτό και όλη η αναμπουμπούλα, δεν μπορώ να του πω να περιμένει μέχρι να επιστρέψω γιατί εκεί που είχαμε αυτά τα αυτοκίνητα και θεωρούσαμε ότι έχουμε μια μικρή περιουσία ξαφνικά δεν πωλούνται με τίποτα. Οπότε λίγες μέρες πριν τις διακοπές πρέπει να αγοράσω άλλο. Μάρκα πάντως δεν αλλάζω με τίποτα. Απλά θα το κάνω γκάζι. Λοιπόν ο άντρας μου έχει το τηλέφωνο σου από αγγελία που το έχεις στο car.gr και θα σε πάρει. Αυτό που θέλει να πάρει το βρήκε 7000 ευρώ πιο κάτω εσύ κάνε ότι καλύτερο μπορείς . τον λένε Στέλιο και νωρίς το μεσημέρι θα έχει (ελπίζω) πουλήσει το δικό μας οπότε και θα μπορεί να κλείσει ραντεβού μαζί σου. (Η ανόητη από το πρωί έμπαινα στη σελίδα να βρω απάντηση σου και στο θέμα είχε αλλάξει σελίδα και δεν είχα δει ότι ανταποκρίθηκες.)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αιμιλία, κάτι καλύτερο από αυτά που έχω αναγράψει στο ακριβώς προηγούμενο post δεν μπορεί να γίνει !!
Με λίγα λόγια... η τιμή είναι 20.500 € ως έχει το αυτοκίνητο ή 20.000 € με το εργοστασιακό ηχοσύστημα/τηλέφωνο κ.ο.κ αντί του Alpine που τώρα έχει. Τα χρήματα τα θέλω με Τραπεζική Επιταγή τράπεζας Eurobank, την οποία θα καταθέσουμε στο λογ/σμό μου στην Τράπεζα Eurobank πριν πάμε στο υπουργείο και γίνει η μεταβίβαση. Αν ο σύζυγός σου έχει βρει αυτοκίνητο ΙΔΙΟ με 7.000 € λιγότερα, προφανώς πρόκειται για πραγματική ευκαιρία. Μόνο να το ελέγξετε καλά...γιατί πολλά γίνονται... Σε ότι αφορά το δικό μου, αν σου δώσω τον αριθμό κυκλοφορίας και πας στην αντιπροσωπεία και ρωτήσεις, θα σου πουν ότι δε χρειάζεται καν να το δεις το αμάξι !! Καλη αγορά λοιπόν σε όποιο όχημα και να καταλήξετε !! |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ και ελπίζω να συμφωνήσουμε και να το πάρουμε. Το θέμα είναι ότι και μένα το αυτοκίνητο με τα 6000 κάτω (λάθος έκανα που είπα 7000) δεν μου κάθετε καλά. Θα σου στείλω πμ να το δεις, βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο η εξωτερική του εμφάνιση αλλά τι κρύβει.
(Το όνομά μου είναι Χαρά, την κόρη μου λένε Αιμιλία εξού και το ψευδώνυμο) Ένα καλωσόρισμα βρε παιδιά δεν μου κάνατε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πως να σε καλωσορίσουμε Αιμιλία;! Αφού έπιασες τον CPS από τα μούτρα! Πέρνα κι από τα νέα μέλη να τα κάνουμε επίσημα τα πράγματα! Καλωσόρισες πάντως! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=aimilia;430392]Σε ευχαριστώ και ελπίζω να συμφωνήσουμε και να το πάρουμε. Το θέμα είναι ότι και μένα το αυτοκίνητο με τα 6000 κάτω (λάθος έκανα που είπα 7000) δεν μου κάθετε καλά. Θα σου στείλω πμ να το δεις, βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο η εξωτερική του εμφάνιση αλλά τι κρύβει.
(Το όνομά μου είναι Χαρά, την κόρη μου λένε Αιμιλία εξού και το ψευδώνυμο) Ένα καλωσόρισμα βρε παιδιά δεν μου κάνατε!!![/QUOTE] Καλώς όρισες aimilia στην παρέα μας! Για να σε καλωσορίσουμε όμως επίσημα όπως λές, πρέπει να πάς στην ενότητα "Καλώς ήλθατε"..... Jefe |
|
|||
|
|||
Εμένα η Χαρά, μου φαίνεται Ιαπωνεζόφιλη... Πως θα πάρει volvo?
|
Tags |
auto, πώληση, volvo, xc90 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγορά GSA 2006-2007 | jimakos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 23-01-2011 01:04 |
πωλειται crf250/2006 | mathioudakis nikos hania | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 19-01-2011 16:33 |
bmw x5 2006 | andkoyki | Πωλήσεις γενικώς | 9 | 12-09-2010 22:55 |
BMW at Erzberg 2006 | pirate | Διάφορα | 4 | 10-08-2010 14:55 |
H VOLVO ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 5 | 25-12-2009 19:47 |