|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ALBANIA EXPRESS.,31-1-2.Σεπτ.
Καλή επιστροφή!!!
Περιμένουμε το reperaz ε... |
|
|||
|
|||
Κρυμενο το ειχατε το θεμα;;;;;;;;;;;Ολα τα καλα τελευταια στιγμη τα βλεπω!!!
δε πειραζει...καλα να περασετε και θα δουμε φωτο.......Ταττο κανονισε αυτη τη φορα να μη σας απαγαγουν εξωγυινοι!!!!!! |
|
|||
|
|||
Βρε!!!! Πάλιοπαιδα γυρισατε ; Γυρνάτε ;
Φωτο ; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
νικος στην εδρα του, περιμενουμε νεα κι απο τον τασο που κατευθύνετε προς Μουδανιά.
Ταττουλης, γεωκαλλης και ΣανΣεΣυρωΣεΛαθοςΔρομους, δοκιμάζουν ταα σκηνακια στο ποταμι και τ αυτιά τους στο ροχαλητό του Γιάννη. Καλά να περάσετε. Στάλθηκε από ΑλμπαΦον |
|
|||
|
|||
...την τρέλλα σας κουζουλοκόπελα πάντα τέτοια μωρέ να γουστάρουμε
|
|
|||
|
|||
ολα ο.κ. και απο μενα!Νικο παω για LAVAZH....!!
καλοι συνεχεια στους υπολοιπους..... |
|
|||
|
|||
LAVAZHO . . . Αυτος ο άγνωστος
Καλα που μου το θυμισες . . . Πάω κι εγώ. Τασουλη, χάρηκα που σε γνώρισα και σ' ενα τόσο ιδιόμορφο ΤΑΞΊΔΙ , όπως και ολη την παρέα. Αρκουδιαριδες και ελληνοβουναλακιδες, ερχόμαστε με ΝΕΟΥΣ δρόμους. Ευτυχαρε, θα έχεις νέα, σύντομα. . . Έρχεσαι, έμαθα. Last edited by nikos-x; 03-09-2012 at 00:07. |
|
|||
|
|||
και εγώ στην έδρα μου μετά από μια μικρή στάση στο Νεστόριο για να εγκαινιάσω την καινούργια σκηνή που δεν είχα την τύχη και την χαρά να την στήσω σε Αλβανικό έδαφος.......
κουρασμένος σωματικά αλλά γεμάτος και με την ψυχολογία στα ύψη, απίστευτη εμπειρία το ταξίδι αυτό για μένα με πρωτόγνωρες καταστάσεις.... θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδηπόρους για την υπομονή τους στο θέμα του τσιγάρου, με άφηναν να κάνω ένα κάθε 4 ώρες Χρήστο, Γιάννη, Τάσο χάρηκα πολύ που σας γνώρισα μέσα από αυτό το ταξίδι και σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα και ακόμα να ευχαριστήσω Γιάννη, Χάρη, Νίκο, Πάνο, Γιώργο,Σταύρο, Ξανθή, Μαρία,(συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον) που μας καλοδέχτηκαν και μας πρόσφεραν ένα πιάτο φα'ί', μεγάλο, και ένα ποτήρι νερό, καμιά 15αρια μπύρες........... υλικό από το οδοιπορικό σύντομα.............. |
|
|||
|
|||
Καλή ξεκούραση σε όλους!!!
σας θέλω φρέσκους για τον καφέ της Τετάρτης με πλήρη αναλυτικό φωτορεπορτάζ ακόμα και αμοντάριστο |
|
|