|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοσμάς 29/11/09
εμενα αυτο που με ενδιαφερη,ειναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εκδρομης,το οποιο ΔΕΝ βλεπω( καποιον) να ποσταρηασχοληστε με λογια και υποθεσεις,μου ειπε,του ειπα...................λαμψη καταντησαμε.ελατε να μαζευτουμε,να παμε την βολτιτσα μας(να φαμε και να πιουμε),να κανουμε πλακα στον ΓΙΩΡΓΗ για το VARKADEROκαι θα τα λυσουμε ολα μεταξυ μας
P.S. και αν ειστε καλα παιδακια,θα σας δειξω το αγορι που θα κοιμηθη ΑΓΚΑΛΙΑ με τον ντινοπουλο............................. |
|
|||
|
|||
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω Βρε είστε τελείως τρελοί !!!!!!!! Είστε ικανοί να ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ για το αν πάτε με διανυκτέρευση ή χωρίς βρε θα με τρελάνετε ????!!!! οποίος θέλει να πάει με διανυκτέρευσή ας πάει ποιος θέλει να πάει αυθημερόν πάλι καλά Δεν ξέρω βρε παιδιά μακάρι να μπορούσα να πάω μια εκδρομή έστω και χωρίς διανυκτέρευση και εσείς........................... ακόμα δεν κατάλαβα το λόγο που παιδιαρίζετε Άντε καλά να περάσετε (που ειναι δεδομενο ) ΕΕΕΕΕ και φώτο για να ζηλέψουμε ..................................(και οι οκτροι μας ) |
|
|||
|
|||
μιας και πλατιασαμε να πω κι εγω μια γνωμη,
εντυπωση μου ειναι οτι δεν εγινε προσπαθεια να καπηλευθει η εκδρομη απο κανεναν,απλα να επιμηκυνθει. ο γραπτος λογος οντως μπορει να παρεξηγηθει,γι αυτο και τετοια θεματα λυνονται face to face, τελος παντων νομιζω οτι το θεμα εκλεισε εχτες στην Αιγλη. καλο θα ηταν οπως ημασταν μια παρεα μεχρι προχθες ετσι και να παραμεινουμε,ολοι φιλοι της μηχανης και των ταξιδιων, και να μην αφηνουμε μικροθεματα ή μικρο-παρεξηγησεις να χαλανε αυτο το υπεροχο κλιμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα δεν νομιζω το προβλημα να ηταν που ειπα οτι ο ΚΟσμας δεν ειναι στη Μανη...αφου δεν ειναι!!!!για να σας κανω την ζωη ποιο ευκολη το ειπα και να μην ψαχνατε στην Μανη για Κοσμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλα αυτος εχθες στον καφε μου συζητουσε για εκεινα τα ξε........λα που διασκεδαζα με τους λιμενεργατες τότε, που θα τα βρει αυτες ¨η φίλες τους να παρει καμια μαζι του στον Κοσμα!!! Τωρα το γυρισε σε................. αγορι? Πολυ γρηγορη η μετάλλαξη του Ντινόπουλου!!! Ο καλος ο μύλος............!!!!!! Last edited by GeorgeP; 26-11-2009 at 16:17. |
|
|||
|
|||
Φίλοι και συμφορουμίτες μου, επιτρέψτε να σας στενοχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου λίγο...
Λέω να σας στενοχωρήσω, γιατί πιστεύω πως όσοι έχουν παρακολουθήσει αυτό το θέμα μέχρι στιγμής, αντί να χαρούν για την διοργάνωση άλλης μιας πολλά υποσχόμενης εκδρομής, συχτηρίζουν και έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους για πράγματα ανούσια και ανυπόστατα, δημιουργώντας εντυπώσεις, καταστάσεις, προηγούμενα και αφήνοντας υπόνοιες για την λειτουργία του φόρουμ και των μελών του... Στο δια ταύτα λοιπόν. Αν και λέω άν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα δημιουργήθηκε και έφτασε στο σημείο να μήνει ξεκρέμαστη η εκδρομή, επειδή κάποια μέλη απόφάσισαν να στηρίξουν την ημερήσια εκδρομή έχοντας την δυνατότητα μιας ή δύο διανυκτερεύσεων;;; Και αυτό θεωρείτε παρέμβαση στην οργάνωση και στον υπεύθυνο που πόσταρε το θέμα;;; Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει(όχι απαραίτητα κακό) και πήρε το πράγμα την τροπή που πήρε... Μερικά γεγονότα εν συντομία και επανέρχομαι... 1ον 2ήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα από τον φίλο μας Διονύση!!!! Κάποια μέλη ακολούθησαν το πρόγραμμα της διήμερης κανονικά. Κάποιοι άλλοι ήρθαν μόνο το Σάββατο, άλλοι μόνο Κυριακή, άλλοι έμειναν σε άλλο χωριό, άλλοι έφαγαν αλλού, άλλοι πήγαν και μια βόλτα παραπάνω, άλλοι... Παρόλα αυτά, περάσαμε όλοι καλά, διατηρήθηκαν και δημιουργήθηκαν νέες φιλίες, δεν παρεξηγήθηκε κανείς με κανέναν και λέγαμε βούρ για την επόμενη... Ά, μην το ξεχάσω!!! Ένα μεγάλο συγνώμη στον Διονύση που παρόλο που είχε ποστάρει αυτός την εκδρομή, για διάφορους λόγους, πολλά μέλη στην εκδρομή, ευχαριστούσαν και εμένα, τον Δημήτρη και τον Νίκο μαζί με αυτόν... 2ον 2ήμερη εκδρομή στον Πλάτανο από τον φίλο μας Γιώργο!!!!! μια από τα ίδια... και παρόλα αυτά πάλι δεν υπήρξαν παρεξηγήσεις αντίθετα όλα μέλι γάλα!!! 3ον ημερήσια στον Κοσμά από τον φίλο μας Σωτήρη!!!!!!!!! ...βλέπε όλες τις προηγούμενες σελίδες του θέματος... και επανέρχομαι γιατί σας κούρασα.... 3 εκδρομές με ίδια χαρακτηριστικά σχεδόν, και ενώ στις 2 όλα πήγαν καλά στην 3η έγινε μπάχαλο... Βλέπετε κάποια διαφορά που το προκάλεσε αυτό το μπάχαλο;;; Εγώ πάντως καμία, αντιθέτως βλέπω μια μικρή ομοιότητα... ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ!!!!! Γιατί αλλού που είχαμε έναν ραγιά για να κανονίζει μόνος του που θα πάμε και τι θα κάνουμε, δεν μίλαγε κανένας και ακολουθούσαμε το πρόγραμμα κατά γράμμα, αλλιώς δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής... Και καταλήγω πως καλή η ελευθερία και η ισότητα αρκεί να μην παρεξηγούνται. Άν υπάρχει καλή διάθεση όλα πάνε καλά και βρίσκονται εναλακτικές και δε χαλάμε τις καρδιές μας, άν θέλουμε να δημιουργούμε εντυπώσεις και να τρογώμαστε μεταξύμας, αλλίμονό μας... αυτά τα ολίγα, αν σας στενοχώρησα σχωράτε με και εγώ σας αγαπάω!!! Last edited by skippybi; 26-11-2009 at 16:31. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδια πραγματικα διαβαζω οσο μπορω προσεκτικα ολα τα ποστ...νομιζω οτι εχετε χασει την ουσία.το θεμα ειναι να πατε μια εκδρομη να ευχαριστηθείτε την διαδρομη ειτε ειναι αυτη παρασκευη με 2 μηχανες ειτε ειναι Σαββατο με 50 μηχανες ειτε κυριακη και ας ειναι μια μηχανη..τι σας νοιάζει ποιος θα διανυκτερευσει και ποιος οχι μαζι θα κοιμηθητε????!!!βαλτε το mood σας ψηλα αφηστε οτι εχει υποθη πισω και περάστε ομορφα.Αυτο που πρεπει να σας απασχολη ειναι ολη η διαδρομη να εχει ασφαλη χιλιομετρα!!!δεν μπορω να διαβαζω ρε παιδια τετοια κατινιστικα πραγματα..μοτοσυκλετιστες ειμαστε οχι κομμωτριες
καλα να πατε και καλα να γυρίσετε να περάσετε όμορφα να μαζέψετε εμπειρίες να μας τις μεταφερετε με τις φωτογραφίες σας!!! keep driving συντροφοι!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ρε παιδια, ειστε στα καλα σας; Παρεξηγιεστε γιατι καποιοι θελουν να μεινουν ενα βραδυ παραπανω απο τους αλλους αντι να χαιροσαστε; Σε ολες τις εκδρομες γινεται αυτο και δεν υπαρχουν ουτε αρχηγηλικια, ουτε εγωισμοι ουτε γκρινιες. Αν ειμαι Πατρα Σαββατο βραδυ θα ερθουμε με τον αδερφο μου. Αντε στηστε τη να βλεπουμε κιεμεις οι μακρινοι και να χαιρομαστε.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το νέο πρόγραμμα της εκδρομής εδώ !
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στους Ανάργυρος, Δαμιανός, Κοσμάς, Μαυρίκιος !!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 01-07-2009 12:15 |