|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχάλη δεν αποκλείεται να πέρνουν απ' το ίδιο καζάνι με το VISCO της BP |
|
|||
|
|||
Οι δυο προηγούμενες αλλαγές λαδιών έγιναν με Torco και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος σε σχέση με τα Castrol που έβαζα πιο πριν.
Επειδή Torco όμως caput... πήγα στην ίδια λύση με τον Νικόλα (Nivam) και έβαλα Aral. Γνώμη δεν έχω μιας και τα έβαλα για πρώτη φορά. Θα δείξουν τι αξίζουν και θα επανέλθω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα ανοίξεις συνεργείο?
Είσαι χειρότερος από εμένα. Εγώ αγόραζα 4 την κάθε φορά |
|
|||
|
|||
Λες γι' αυτό να μην τα βρίσκει ο Αλέξανδρος;
|
|
|||
|
|||
Για παράδοση στο σπίτι Κώστα, θέλανε ελάχιστη παραγγελία 50,00€. Τί να κάνω; Μου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό
|
|
|||
|
|||
ΕΕΕ βέβαια, τώρα υπάρχει πρόβλημα στην αγορά
Δεν χάνονται αγαπητέ. Θέλει ``φαί`` η κούκλα σου. Το καλοκαίρι θα ανοίξει και η όρεξή της περισσότερο. |
|
|||
|
|||
Κάποιος σοφός μου είπε κάποτε: Το 1150 δεν το καίει το λάδι...το εξατμίζει!!! Φαντάζομαι συμφωνείς, εεε;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 23:29 |
Γ...μω τα κινητα σας.! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 18-01-2010 11:01 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 08:56 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 13:54 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |