|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το πρωϊ επεστράφησαν μέσω τραπέζης τα 250 ευρώ της προκαταβολής. Λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε η πώληση από πλευράς του TSA και πραγματικά έχω μείνει με την περιέργεια τι στην ευχή προσπαθούσε να κάνει τόσους μήνες. Τον ευχαριστώ όμως γιατί τελικώς επέστρεψε τα χρήματα που μου είχε ζητήσει ως προκαταβολή. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμφορουμίτες που βοήθησαν με το θέμα αυτό
Last edited by kokni; 16-07-2013 at 11:08. |
|
|||
|
|||
εγω γιατι νομιζω οτι δεν το εκανε απο την καλη του την καρδια απλα την σακουλευτηκε με οσα ειδε να γραφοντε εδω μεσα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικα αλλά νομιζω και σε ολους πρεπει ολη αυτη η ιστορια να μάς κανει λιγο πιο επιφυλακτικους,λογω και πιο δυσκολων καιρων και ειδικα αν κανουμε συναλλαγες με αγνωστους. Ολα καλα λοιπον οσον αφορα στα χρηματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γενικά αγοράζω πολλά πράγματα από το φόρουμ, νομίζω mathosala από εσένα είχα πάρει μια ζελατίνα πριν χρόνια (?), δεν είχα ποτέ δυσκολία με κανένα και ομολογώ ότι ήμουν εντελώς ανυποψίαστος ότι μέσα από το gsforum θα μπορούσα να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για το κινητο εικασιες δεν μπορω να κανω αφου δεν ξερει κανεις τι συνεβη επι πραγματικου.Παιζουν πολλα ενδεχομενα...Οτι εχει αδικο ο πωλητης ως συναλλαγη ειναι βεβαιο.Αλλά συμβαινουν και ετσι δυστυχως οπότε λες καλη καρδια και προχωρας αφου εισαι οκ στα χρηματα που εδωσες. Εμενα μού μενει παντως,περαν των αλλων,και ενισχυεται και η αποψη μου,οτι μεσω τού GSforum θα εβρισκες 100% λυση...οποια κι αν ηταν αυτη |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε φίλε τέλος καλό όλα καλά!
Έστω και μετά από τόσο καιρό Να πω και εγώ ένα σενάριο που είχε παίξει πιο παλιά με ''παγκόσμια'' αντιπροσωπεία μηχανών εκεί στη Λ.Αλεξάνδρας. Έπαιρναν προκαταβολές πελατών,δεν έφερναν ποτέ τις μηχανές στους πελάτες και απλά επέστρεφαν τα χρήματα μετά από 3-4-5-6 μήνες..... |
|
|||
|
|||
τέλος καλό όλα καλά !
Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν ηθικά και πρακτικά στο πρόβλημα.... |
|
|||
|
|||
αφού δεν είχε τη "τόλμη" να σου εξηγήσει αν υπήρχε αντικειμενική αδυναμία ολοκλήρωσης της πώλησης ή της επιστροφής της προκαταβολής, εκτιμώ ότι :
εάν ΔΕΝ εκδηλώναμε όλοι εμείς έμπρακτα τη βοήθειά μας με την αναζήτηση τηλεφώνων, διευθύνσεων και διάθεση χρήσης ήπιων τρόπων επιστροφής των χρημάτων.......εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΦΡΑΓΚΟ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τους είπα όχι και ξαφνικά κλείδωασαν τα site της εταιρεία και της μεταφορικής. καταγγελία στην western union, καταγγελία στην Αστυνομία...π'ηρα τα @ρχίδια μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενδεχομένως μέσα από όλο αυτό βοήθησες τον TSA να σκεφτεί και να γίνει καλύτερος άνθρωπος ! |
|
|