|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικα στην Βιέννη???
Καλός ηρθες φίλε να εισαι γερός να το ξανα ζήσεις μαζι με αυτούς που αγαπάς!!!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Θαναση με τα ταξιδια σου !!! Να εισαι καλα με την ομορφη οικογενεια σου !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Eυχαριστώ πολύ παιδιά γιά τις ευχές σας! Να 'στε καλά κ σας εύχομαι τα καλύτερα για σας κ τις οικογένειές σας! Jefe |
|
|||
|
|||
SKOYZI, δεν έχουμε άλλες φώτο???
Και εμείς πως θα ζήσουμε το όνειρο..!!!! (Μέσα από το φακό σου κάναμε ταξίδι εφέτος στο εξωτερικό...!!!) ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ...!! |
|
|||
|
|||
Tλευταία μέρα στην Βιέννη((Δευτέρα 27/12), κ αφού πετάγαμε το απόγευμα, είχαμε αρκετό χρόνο γιά μία τελευταία βόλτα!
Παρά το τσουχτερό κρύο, οι ταχυδρόμοι με τα καροτσάκια τους διανέμουν την αλληλογραφία... Το κτίριο της όπερας εκπληκτικό κ επιβλητικό.... Η Mariahilferstrasse, ένας από τους εμπορικούς δρόμους της Βιέννης... Τελειώνοντας, έχω να καταθέσω τα εξής... Την Αυστρία, την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, Innsbruck, Salzburg, Graz, κ τώρα Vienna, με μοτοσυκλέτα κ με αυτοκίνητο. Εκείνο που έχω να παρατηρήσω γιά άλλη μία φορά, είναι πως οι Αυστριακοί στην πλειοψηφία τους είναι λίγο αγενείς, αγέλαστοι, κ αυστηροί σαν άνθρωποι. Δεν τους παίρνεις χαμόγελο... Η Βιέννη, είναι τρομερή! Τα κτίριά της είναι από τα πιό όμορφα κ επιβλητικά που έχω δεί στον κόσμο. Πολύ καθαρή πόλη κ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οργανωμένα, διευκολύνουν την μετακίνηση στην πόλη. Το ξενοδοχείο πού έμεινα, πάρα πολύ καλό (Apartment Hotel), πολύ καλή η τιμή του! Όποιος το χρειαστεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου γιά να του δώσω πληροφορίες. Χαίρομαι που μοιράστηκα μαζί σας κ αυτό το ταξίδι. Χρόνια Πολλά σε όλες κ όλους! Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πάντα τέτοια!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Παναγιώτη, στον Μάριο, στην Μαρία κ στην Δέσποινα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 23-11-2010 12:00 |
Βενζίνη 1,398€ δίπλα στην Aldi στην Πειραιώς.... | george1968 | Διάφορα | 15 | 28-08-2010 10:02 |
"Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 18:39 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |