|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Skopia skopia mi sco!
Καλό δρόμο στους ταξιδευτές
|
|
|||
|
|||
Περιπου 400 χειμωνιατικα χιλιομετρα με μια αποκλιση απο το προγραμμα 15 λεπτων!
Το γκρουπ εφτασε στη Θεσσαλινικη μετα απο αλλη μια επιτυχημενη βολτα στο χωροχρονο που θα ελεγε και οTatto! Φωτορεπορταζ βιντεακια κλπ μολις επιστρεψουν ολοι σπιτια τους Καλο δρομο σε Γιαννη-Σιατιστα Αλεξ-Βολος Δημητρη-Σαρτη Χρηστο-Μουδανια!! Ειστε ΟΛΟΙ απιθανοι!! |
|
|||
|
|||
Το γιαουρτάκι μου;
Που είναι το γιαουρτάκι μου; Καλή συνέχεια και στους μακρινούς. Γιάννη, όταν φτάσεις στο μαγαζί, ψάξε στις τσέπες σου, γιατί μάλλον έχεις τα ευρώ μας Πολύ γέλιο, καλή παρέα. |
|
|||
|
|||
Εφτασα και γω παιδια ολα good... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΟΒΕΡΗ "ΒΟΛΤΙΤΣΑ" !!!!!
|
|
|||
|
|||
Nικολα σε ειδα κατεβαινοντας το Δερβενι με χαμογελο μεσα απο το κρανος!
Τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια παγωμενη Κυριακη του χειμωνα Ο Γιαννης εχει τα δηναρια και ο Tatoo τα λεβα... Τα ευρω τα πηρα εγω!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ολη την παρεα για τη χειμωνιατικη βολτα.
Καλο ταξιδι στους μακρινους Για αλλη μια φορα απαραδεκτος ο Paschalis. 5.00 η ωρα , ειπαμε οτι θα ημασταν θεσσαλονικη και μπηκαμε 5.15. Να δω τι δικαιολογια θα σκεφτει. |
|
|||
|
|||
Ολα αψογα, οι μπαταρίες ψιλογεμισαν (για την εβδομαδα) καλή συνέχεια μέχρι την επόμενη
|
|
|||
|
|||
όλα ΟΚ.,
και γώ σπίτι.,.,., ευτηχώς που τηρήσαμε και τον κοκ.,.,, πραγματικός διακτινισμός μπαίναμε βγαίναμε απο ευρώπη.σε ευρώπη ,.,μακεδονίες απο δώ .,. μακεδονίες απο κει.,.,. 400 χλμ 3χώρες.,., εντάξει.,. μιά Κυριακάτικη βολτούλα.,., την βδομάδα., το γιατρό τον κάνει πέρα.,.,., ωραία παρέα όλοι 1ας+1ας.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα ειμαι στη δουλεια.....ΑΛΛΑ φανταζομαι τι εκανες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι έπιασε μια ψιλο-φαγούρα στα μαρσπιε του μετά το φαγητό δεν ευθύνεται ο ίδιος |
|
|