|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Στο τελευταιο μαθημα του Τακη...οταν εκανε ο Βασίλης βολτα το ΗΡ μου λεει ..."δεν μου αρεσει ο ηχος του διαφορικου σου..."
και πήγα στον γιατρό..... και ηταν ακριβώς αυτο..."ρουλεμαν..." Παραγγελεια γιατι δεν υπήρχε και σημερα εγινε το χειρουργειο... Ολα μια χαρα...πηγαν ετοιμο το κατσικι!! Τα παιδια ειναι φανταστικοι επαγγελματιες!! Και η τιμη που πλήρωσα......δεν ξερω αν πήραν εργασια....χαχαχα γιατι τα ανταλακτικα ηταν πολλα... Παιδες παντα ετσι!!! Να ειστε καλα μια παρακληση μονο ...μαζι με τα red bull και μερικους "μπαμπαδες" πανω απο 5 κομματια το λιγοτερο....χαχαχαχα |
|
|||
|
|||
ερωτηση:
θα μπορουσα καποια υποψηφια νυφη, bmw που θελω να αγοραω, να την παω απο τα παιδια και να της ριξουν μια ματια και να μου πουν την γνωμη τους για την κατσατση της...μιας και οι νυφες που ψαχνω ειναι μιας ηλικιας 5-6-7 ετων...??? και αν ναι τι πρεπει να κανονησω και ποσο θα μου κοστισει η επισκεψη...περα απο red bull και μπαμπαδες ανω των 5τεμαχιων...??? Last edited by asotosios; 18-09-2011 at 12:06. |
|
|||
|
|||
Γιατι δεν τους κανεις ενα τηλ ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α) Red Bull ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ b) δεν το ήξερα για τους μπαμπάδες αλλιώς θα είχα πάρει μερικούς c) Τεχνογνωσία? ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ....ο πλέον άσχετος με Boxer (εγώ) έφυγα πλήρης γνώστης έτοιμος να ανοίξω συνεργείο (υπερβάλω λίγο έως πολύ αλλά αλήθεια είναι ότι απέκτησα αρκετές γνώσεις) δ)ΤΙΜΕΣ???? με αναγκάσανε να κοιτάξω το ημερολόγιο να βεβαιωθώ ότι δεν είχαμε γυρίσει στα 80s, πραγματικά χαμηλές χωρίς να χρειάζεται να πω πολλά....πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε!!!!! ε) ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ???? Ούτε στα ποίο τρελά σας όνειρα!!!!! Συμπέρασμα...πήγα...θα ξαναπάω...και το συνιστώ σε όλους!!!!!! Ευχαριστώ Παίδες απλά υπέροχοι.... Μια ευχή...κρατήστε το έτσι το μαγαζί για πολλά πολλά χρόνια.... άλλωστε όπως λένε πολλοί.. Η κρίση που περνάμε είναι καλή ευκαιρία να επιστρέψει η ανθρωπιά στις σχέσεις μεταξύ ατόμων και να αναδειχτούν οι επαγγελματίες από τους αεριτζήδες... |
|
|||
|
|||
παιδια με τεχνογνωσια παιδια με χαμηλες τιμες...χαλαρα καντε μια επισκεψη. .για δοκιμη και θα σας κατακτησει και εσας
|
|
|||
|
|||
Πρίν λίγες μέρες πήγα και εγώ την μπέμπα !!
Τα παιδιά μου έβγαλαν το αμορτισέρ και μου τοποθέτησαν ένα μεταχειρισμένο για να κάνω την δουλειά μου !!!! Σε λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και πήγα και μου έβαλαν το δικό μου αφού είχε επισκευαστεί !! Τώρα όσο αναφορά το κόστος δεν νομίζω να έχουν χρεώσει εργασία τα παιδιά !!! Πάντως εκτός από καλά μαστόρια είναι και οι δυό τους πολύ μα πολύ καλά παιδιά !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΕΧΘΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 5.30(Η ΗΛΙΚΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ)
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΣΩΣ Η ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΤΥΧΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟΤΕΛΕΖΜΑ ΜΑΛΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΧΙ ΜΑΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΠΑ ΤΙΣ ΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΓΕΡΑΜΑΤΑ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |