|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
και εγω μεσα για το τραπεζι για δυο....παρακαλω!!!!!
|
|
|||
|
|||
Υπολογίστε και μένα στο τραπέζι, 2πλος.
Επειδή το μαγαζί το βλέπω σοβαρό, να φέρω και γραβάτα ;;;; Ξανθή...... έχω καμία να ταιριάζει με το Dainese ;; Last edited by frits; 17-01-2010 at 00:38. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ & ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κυριακή μεσημέρι - ώρα 12.00 danaos -------------------> Άτομα 2 Νικολας33 ----------------> Άτομα 2 frits --------------------> Άτομα 2 Arkas --------------------> Άτομα 2 gsmaniac -----------------> Άτομα 2 georgekostas -------------> Άτομα 2 syan ---------------------> Άτομα 2 PITS ---------------------> ? skippybi -----------------> Άτομα 1 GeorgeP ------------------> Άτομα 2 HAWK46 -------------------> Άτομα 1 pepax66 ------------------> ? groggiitis ---------------> ? George_B -----------------> ? EOD-K9 -------------------> ? Mits70 -------------------> ? petros -------------------> Άτομα 2 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ------> ? mario --------------------> ? antonis1150GSA -----------> ? psalidasgs ---------------> Άτομα 2 D_Artagian ---------------> Άτομα 6ή8 pirate -------------------> ? saitman ------------------> ? Jefe ---------------------> Άτομα 2 GEO_K --------------------> Άτομα 2 antreas.32----------------> Άτομα 2 gripis -------------------> Άτομα 4 Gazi ---------------------> Άτομα 2 gemara -------------------> Άτομα 2 Black_Shadow -------------> ? kgs ----------------------> ? NNN ----------------------> Άτομα 2 konnstas -----------------> Άτομα 2 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ -------------> Άτομα 2 Lean ---------------------> Άτομα 2 aeriko -------------------> ? allen --------------------> ? margot -------------------> ? yannis -------------------> ? mario --------------------> Άτομα 1 .
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 17-01-2010 at 03:50. Λόγος: Συμπλήρωση λίστας ! |
|
|||
|
|||
Νικο στειλε μου και μενα λογαριασμο για την προκαταβολη.
|
|
|||
|
|||
Μέσα κι'εγω για το τραπέζι μονός
Last edited by mario; 17-01-2010 at 03:21. |
|
||||
|
||||
οοοοπ.....οι άλλοι 3 άλλαξαν γνώμη ;;;;
|
|||
|
|||
Και εγώ μέσα είμαι μάλλον διπλός , αλλά δεν γνωρίζω ακόμη για διανυκτερύσεις .Μπορεί μία , δύο ,τρεις ...θα το ξέρω σε μια εβδομάδα .Ωστόσο έχω και εναλακτική για ύπνο λόγω συγγενικού μου προσώπου στο Ναύπλιο .
|
|
|||
|
|||
Θα ήθελα και από Παρασκευή διανυκτέρευση παρακαλώ ένα δωμάτιο για Δύο.....Ευχαριστώ!!!!
|
|
|||
|
|||
pirate και saitman απο Σαββατο
|
|
|||
|
|||
εννοειτε οτι θα μπουμε σε δικλινο!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 14:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 17:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |