|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"
Απόσπασμα:
φιλικα Νεκταριος |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Νεκτάριε θα με συγχωρέσεις αλλά δε μπορώ να αντιμετωπίσω με χιούμορ κάποιον άγνωστο που με λέει χέστη πες ότι δεν έχω τόσο χιούμορ
Η απάντηση μου ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε να λάβει ο συγκεκριμένος κύριος Πίστεψε με είμαι στα φόρουμ 6 χρόνια και είναι η δεύτερη φορά που έγραψα έτσι θα χαρώ δε να σας γνωρίσω και από κοντά Φιλικά Ανδρέας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
................................................ Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν, αν και στο Πεκίνο, δεν θα κάνω τον Κινέζο. Αν είχες διαβάσει τα παραπάνω, ως ώφειλες, θα καταλάβαινες ποιός θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό, να προκαλέσει αλλά τότε δεν θα ήσουν ηλίθιος!! Εκτός αν δεν ήθελες να προκαλέσεις, αλλά να μας πεις τον πόνο σου (θέλω αλλά δεν τολμώ!?!). Μπας και σου είπε κανείς όμως, πως μαζεύουμε σταυροφόρους για την κόκκινη μηλιά? αν και με τέτοιους "τολμηρούς", ούτε στην ροζ συκιά δεν θα φτάναμε!!!!! Με εξέπληξε ευχάριστα το τεκμηριωμένο επιστημονικά επιχείρημά σου για την φωτο!! Εντάξει είμαι πιο όμορφος από σένα, αλλά δεν το κάνω επίτηδες, είναι φυσικό μου!!! Τώρα όσον αφορά το βλέμμα μου, είναι ενός ανθρώπου που παρ'όλα όσα έχει ζήσει (δεν σου φτάνουν δυό ζωές για τα μισά), είναι ευτυχισμένος, γιατί έχει επιτύχει τους περισσότερους στόχους του και οι υπόλοιποι είναι σε εξαιρετικό δρόμο. Χάζεψέ το στην φωτογραφία λοιπόν, αφού με την πνευματική μιζέρια που σε δέρνει, δεν θα το δεις ποτέ στον καθρέφτη σου!!! Άσε που οι τσιρίδες σου μου θυμίζουν ένα μηχανάκι που καβάλαγα νεαρός. Να δεις τι μάρκα ήτανε... α, θυμήθηκα... ΦΛΟΡΕΤΑ!!!! Απόσπασμα:
Και για να σοβαρευτούμε, όπως είδες φίλε Νεκτάριε, ξεκίνησες πριν ένα μηνα, ένα θέμα, για το οποίο έχουν αρκετοί, σοβαρές διαφωνίες. Εντάξει όλοι είμαστε ελεύθεροι (προς τιμή των admin/mod) να λέμε την γνώμη μας, έως του σημείου όμως που δεν ενοχλούντε άλλοι. Μπορεί λοιπόν κάποιοι, να φέρνουν τρέχοντας "γλαύκα εις την Αθήνα", αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε και από το Ελληνικό σύνταγμα, απαγορεύεται ο προσυλλητισμός. Αν θέλαμε τέτοια υπάρχουν αμέτρητοι διαδικτυακοί και μη τόποι, για να τα βρούμε και ίσως και να το κάνουμε. Όμως εδώ ήρθαμε για να φτιάξουμε μια παρέα που θα σέβεται ο ένας τον άλλο και θα περνάμε ευχάριστα, με αφορμή, αλλά και θέμα τα μηχανάκια μας. Για παράδειγμα, αν και άθρησκος, κάνω μια χαρά παρέα και οικογενειακή πολλές φορές, με βαθειά θρησκευόμενα άτομα (Λεοντόκαρδος, Αρκάς, Αρισχιος, Λεωνίδας, Ρίκο και αμέτρητους άλλους) περιορίζοντας την διαφορετικότητα των απόψεων σε ανώδυνα λεκτικά πειράγματα. Αν και σαν τύπος, λίγο χύμα και φύσει αντιεξουσιαστής, απολαμβάνω μια χαρά το ποτό και την βόλτα μου, με εξαιρετικά άτομα όπως ο syan, που αν δεν τον είχε κερδίσει το ανθρώπινο είδος, θα ήταν μια τέλεια μηχανή ακριβείας και οργάνωσης της ΝΑΣΑ!!! Αν και μεγαλοκοπέλα, δεν διστάζω να τσαλαβουτήσω με τις μηχανές στα νερά, με τους νεαρότατους και υπέροχους ΤΑΠΑΚΑδες. Μπορώ να μιλάω ώρες, για τα πειράγματα του Κώστα366 και του γελαστού παιδιού(Skippybi), για τις γνώσεις και την σκέψη του Κύρου Γρανάζη...και...και...και...αμέτρητοι φίλοι!!! Συνήθως λοιπόν το γυρνάω στο καλαμπούρι, για να σπάει η ένταση, αφού αυτή έτσι κι αλλιώς δεν λείπει από πολλά στην ζωή μας. Φυσικά δεν είμαι τοπικιστής (αστείο για τον Πειραιά), αλλά ούτε και άγνωστος όπως σχολιάστηκε, αφού και φωτο και τηλ. και αμέτρητες παρουσίες είναι καταγεγραμμένα στο Φόρουμ... εν αντιθέσει ίσως!?! Το ότι αγοράσαμε λοιπόν ένα μηχανάκι (όπως εκκατομύρια άλλοι ανά τον πλανήτη) με μπλε/άσπρο σηματάκι, δεν σημαίνει πως γίναμε στρατηλάτες, ούτε πως έχουμε τις ίδιες απόψεις. Γι αυτό καλό θα ήταν, όταν κάποιος από μας θελήσει να παίξει στην παραλία με τα κουβαδάκια του, να μην πετάει ψηλά την άμμο. Ο άνεμος ελευθερίας που πνέει είναι για να δροσίζει, ΟΧΙ να τυφλώνει, τουλάχιστον όσους αρέσκοντε στην ηλιοθεραπεία. ΥΓ. ...κι αυτο διοτι ολοι εχουμε κατι στο νου μας και δεν το τολμαμε... Νεκτάριε διαφωνώ. Ότι "θέλησα" στην ζωή μου το "τόλμησα" και αν κάποιοι νόμισαν πως έχασα προσωρινά, μακροπρόθεσμα βγήκα κερδισμένος και δικαιωμένος. ΥΓ. Αν ο Ωροπιώτης αποκτήσει την αίσθηση του χιούμορ έχει καλώς, αλλιώς ας πάρει τηλ. να μονομαχήσουμε στην κόκκινη συκιά!!! Last edited by yannis; 08-07-2009 at 13:01. |
|
|||
|
|||
φιλε γιαννη γνωριζομαστε απο τις συναντησεις του forum και ξερεις οτι σε εκτιμω!νομιζω ομως οτι μιλωντας για χεστες εθιξες καποια παιδια που δεν σε ξερουν και επειδη ο γραπτος λογος ειναι πιο βαρυς και μενει ακολουθησε ο γνωστος διαλογος στο ιδιο μοτιβο!θα ηταν καλο να σταματησει η συζητηση σ αυτο τον τονο τουλαχιστον!δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε!
τωρα στο θεμα μας δε νομιζω καποιος απο μας ειναι ρατσιστης.απλα θελουμε μια κοινωνια που να λειτουργει ομαλα με ελεγχομενη μεταναστευση και σεβασμο ολων προς ολους!και βεβαια δε νομιζω να θεωρεις σωστα τα πιστευω και τις πραξεις των αναρχικων,αντιεξουσιαστικων και λοιπον κουκουλοφορων αποβρασματων! μην ισοπεδωνουμε τα παντα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
++++++120000000000 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλος Γιάννη χιούμορ να κάνεις στους κολλητούς σου και αυτούς που σε ξέρουν εγώ ευτυχώς δε σε ξέρω Τώρα για τους στόχους και το τι έχεις πετύχει στη ζωή σου το ξέρεις μόνο εσύ και ενδιαφέρει μόνο εσένα( αν και όπως λέει ο σοφός λαός όπου ακούς πολλά κεράσια....) Τ ο κακό είναι με το πληκτρολόγιο ότι ο κάθε μπούλης γίνεται τσαμπουκάς και άνδρας που δε σηκώνει πολλά άσχετα αν στη πραγματήκότητα καβαλούσε φλορέτα από την οποία πήρε και τη γενναιότητα του Αν άκουσες τσιρίδες τότε απατάσαι οικτρά δύσκολα με εκνευρίζει κάποιος και σίγουρα δε θα επιτρέψω στο κάθε πληκτρολογιακό τσαμπουκά Μπούλη να μου χαλάσει τη Ζαχαρένια μου Τέλος Γενναίε Γιάννη θαυμάζοντας το απαράμιλλο θάρος το οποίο φαίνεται από το αετίσιο βλέμμα σου να σαι σίγουρος ότι μόνο εσύ θα έκανες μονομαχία κάτω από μία Συκιά(όμοιως το ομοίο λέγανε???) Τέλος δε μπορώ να περιμένω από κάποιον που δε πιστεύει πουθενά (άθρησκος)να αγαπήσει τη πατρίδα του και να πιστέψει σε αυτήν Με χαιρετισμούς Στον αγαπητό μπούλη Υ.Γ Δε πιστεύω να παρεξηγιέσαι πάρτο σα χιούμορ μωρέ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σίγουρα αφού μόνο για γέλια είσαι. Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν περίμενα είναι η αλήθεια να καταλάβεις/ετε και πολλά!!!! Αυτό έχει ήδη φανεί από καιρό. Ζήτησα απλά να μην μας ζαλίζετε με παπαριές, που εσείς θεωρείτε "ιδέες". Γιατί αν διαβάσετε τι γράφετε κάθε φορά θα δείτε!?! πόσο αντιφάσκουν. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ όμως πως αυτά που εσείς θεωρείτε σωστά δεν σημαίνει ότι είναι για όλους. Και επίσης έχει φανεί, πως όσοι έχουμε διαφορετικές απόψεις, ΔΕΝ ξεκινήσαμε κανένα αντίστοιχα προκλητικό για άλλους θέμα. Όσο για την αντίδρασή μου, την θεωρώ λογική όσο συνεχίζετε το ίδιο βιολί. Αν λέγατε για μπουζί και λάστιχα και εξατμίσεις, θα καταλάβαινα κάθε τεκμηριωμένη διαφωνία, μιας και εδώ είναι ένα φόρουμ για μοτο. Δηλαδή ενοχληθήκατε, για παράδειγμα, που η "γιαγιά αρκούδα" έβρισε τα BMW, αλλά επιμένετε να μην καταλαβαίνετε ότι αυτές οι κρυπτοφασιστικές, για κάποιους από μας, απόψεις, ενοχλούν. Επιμένω πως σκοπός μου δεν είναι να συμφωνήσετε ντε και καλά με τις απόψεις μου, αλλά να πάψετε να κάνετε σαν Ιεχωβάδες και να προσπαθείτε να μας πείσετε πως "γνωρίσατε" την αλήθεια και πρέπει και μεις να βαπτιστούμε. Τώρα, με τις ηλιθιότητες περί πληκτρολογιακού τσαμπουκά και τα ρέστα , δεν μπορώ παρά να γελάσω. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι εγώ αυτός που κρύβομαι. Όσο για τα πατριωτικά σου, σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν με την τόλμη σου. Πάρε για την ώρα την ιστορία των Εβραίων και κάνε την θρησκεία σου, μπας και σου δώσει φώτιση και ανακαλύψεις τις φοβερές "ομοιότητες" με την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, που και αυτή βέβαια θαυμάζεις. Όπως βέβαια θα θαυμάζεις και την Δημοκρατία, αλλά και τον Πλάτωνα και πάει λέγοντας... Αλλά τι τα θες... άμα πήξει το τυρί... ΥΓ> Κώστα (Ντινόπουλε), δεν το άρχισα εγώ το παραμύθι και παρ' όλο που ευγενικά ζήτησα να το αφήσετε να σβήσει, κάποιοι δεν ξέρω για ποιους λόγους επιμένουν να το συντηρούν. Ψάξε αλλού λοιπόν για τις προκλήσεις. Last edited by yannis; 08-07-2009 at 21:44. |
|
||||
|
||||
Αυτού του τύπου εκφράσεις, αφενός "δυναμιτίζουν" την συζήτηση, αφετέρου, δεν ταιριάζουν στο φιλικό χαρακτήρα της παρέας μας, ούτε στην "φιλοσοφία" του GS Forum ... Γι' αυτό θα παρακαλέσω, να μην επαναληφθούν, για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε διαγραφή μηνύματος, πράγμα το οποίο προσπαθούμε πάντα ν' αποφεύγουμε ... .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 |
Το εγχειρίδιο του "καλού ανακυκλωτή" .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 4 | 14-05-2009 14:59 |
"Στο φως" ο τάφος της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου; | skippybi | Επικαιρότητα | 6 | 22-04-2009 10:14 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 10:41 |
Το "περιοδικό" της μαμάς BMW | GS_maniac | Χρήσιμα | 3 | 14-12-2008 19:26 |