|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: annakee ή heidenau;
Απόσπασμα:
ρε μανια αυτο το παιδι να βγαλει τα καγκελα απο πανω τις.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είναι 20% και περισσότερα από τα συνολικά σου χιλιόμετρα, να σκέπτεσε τι χέιντι...αν όμως είναι 19,99% ...ξεχασέ το... Το λάστιχο είναι 50/50% ...αυστηρά... Ποιό το νόημα να βάλω χέιντι εάν από τα 12-15Κχλμ που θα κάνω τα 1000 θα είναι χώμα???? Κανένα.. μόνο ταλαιπώρια (θόρυβος, κατώτερο κράτημα από τα ασφάλτινα) Στην περίπτωση που από τα 12-15Κχλμ τα 3Κ είναι σε χώμα τότε αξίζει... Αυτό είναι το χέιντι, ένα 50% χωμάτινο λάστιχο.... Δεν είναι ένα 50% ασφάλτινο, γιατί αν ψάχνεις ασφάλτινο λάστιχο δεν κοιτάς στα χέιντι.... Αν ψάχνεις ένα χωμάτινο λάστιχο το χέιντι είναι σοβαρός υποψήφιος.... Μην ξεχνάς ότι σου μιλάει αυτός που πρώτος έφερε τα χέιντι στο GSforum.... και πρώτος τα απομυθοποίησε.... At a glance: Άριστο λάστιχο μελετημένο για την GS!!! Όμως για αναβάτες που οι χωμάτινες διαδρομές είναι καθημερινότητα τους αντε και για μερικά ποζέρια Last edited by siraxanz; 12-01-2013 at 01:38. |
|
|||
|
|||
Χάρη, μου έχεις προτείνει στο παρελθόν το Κ76, αλλά ρε φίλε μου και στους δύο λαστιχάδες που ρώτησα μου είπαν ότι ακόμη δεν το έχει φορέσει κανείς.
|
|
|||
|
|||
Πρωτοπορεία και καινοτομία
|
|
|