|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
θα μπορούσε να γίνει ολόκληρη σειρά με τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει σχετικές με το θέμα Αλέξανδρε..ειδικά αυτή με το αυγό χαλαρά θα την φορούσα όλη την ώρα...αν μπορεί να γίνει στάμπα είμαι με τα 1000 μέσα
(και από κάτω να γράφει κάτι του στυλ το κράνος είναι για το κεφάλι μας και όχι για τον αγκώνα....η κάτι τέτοιο) |
|
|||
|
|||
Πριν 4,5 χρονια γυρνοντας βραδυ σπιτι (ξημερονοντας Αγια Παρασκευη) με το καινουριο μου τοτε Hornet 600...και Εννοειτε οτι ποτε μα ποτε δε φορουσα κρανος γιατι, εκτος απ το οτι χαλαει το μαλλι, οταν φορας κρανος, οι υπολοιποι που δε φοραν σε κοιταν σαν εξωγηινο και σε κοροϊδευουν κιολας...λες σιγα μη βαλω...Εγω ειμαι οδηγαρα δε τη παταω, μια χαλαρη βολτα θα κανω...Ελα ομως που μου κοψε το δρομο εμενα την οδηγαρα ενα αμαξακι (50 μετρα απ το σπιτι μου) και βρεθηκα σε κομα μεχρι την επομενη μερα, γιατι χτυπισα τη κεφαλα μου στην εξατμιση σταματιμενου αυτοκινητου και το αιμα ετρεχε ποταμι..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που εκαναν το θαυμα τους και στεκομαι στα ποδια μου!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!!! Οσο για μερικους φιλους που θελουν να τους χτυπα το αερακι, τωρα τι να πω...Δεκτη η γνωμη τους και ευχομαι να μη φτασει ποτε η ωρα που θα μαθουν αναγκαστικα να φοραν κρανος οπως συνεβη σε μενα...Ευτυχως ειχα τη δευτερη ευκαιρια και καταλαβα ποσο χρησιμο ειναι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οι πρώτες προτάσεις για το(τα) μπλουζάκια...
Τα χρώματα είναι ενδεικτικά. Στο τέλος θεωρώ πως θα υπάρχει πληθώρα χρωμάτων. Οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόταση, επισήμανση, δεκτή εννοείται |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
και από τα 2 αντρικά...τα παραγγέλνω από τώρα!!!! πολύ ωραία είναι
|
|
|||
|
|||
Και εγώ θέλω μπλουζάκια!Πότε?Πότε?
Προσοχή στα νούμερα..αυτή τη φορά |
|
|||
|
|||
Ωραια ειναι
κ για ωραιο δωρο... |
|
|||
|
|||
Παιδια πολυ ωραιο Θεμα.
Να βαλω κ εγω το λιθαρακι .μου. Ειμαι γιατρος, την πρωτοχρονια επιβεβαιωσα τον εγκεφαλικο θανατο ενος μοτοσυκλετιστη9δοτη οργανων) που φοραγε παντα κρανος...... οπως ειπε η γυναικα του. Εκεινη την ημερα απλα πηγε μεχρι τον φουρνο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|