|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
...τι τό 'θελα και άνοιξα το θρέντ... δεν συμπλήρωνα τα 200ml μου ωραία και ήσυχα...
|
|
|||
|
|||
Κοιτώντας το μετρητή του μπουκαλιού πάντα... και όχι το ματάκι της μηχανής...
|
|
|||
|
|||
Εννοείται! Για την ακρίβεια απο το μπουκάλι σε ξεχωριστό δοχειάκι/μετρητή... Έβαλα 200ml και με την μηχανή ζεστή και μετά απο κανά 10λεπτο στο κεντρικό μου δείχνει 3/4, κρύα μετά απο κανά 12ωρο λίγο παρακάτω, οπότε για την ώρα είμαι οκ και περιμένω να φτάσει η ημερομηνία του σέρβις για πλήρη έλεγχο και να δω τι γίνεται και μ' αυτό το ψυγείο που δεν ανοίγει...
Last edited by Kimwnas; 05-01-2011 at 17:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην λες τέτοια !!!!! Θα αρχίσουνε πάλι !!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μη το λες.........ειδες ποσοι εκαναν ψυχοθεραπεια και ξεσπασαν;;;;
αν θεραπευτηκαν δεν ξερω..... |
|
|||
|
|||
Σσσσσσσοουουυτττττ..... ησύχασε......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kύριοι το θέμα από την αρχή ήταν το παραπάνω, που "ανέβασε" ο συμφορουμίτης Kimwnas. Άν κάποιος έχει κάποιο προσωπικό θέμα που τον απασχολεί, μπορεί να συναντηθεί με αυτούς που νομίζει ότι μπορεί να το λύσει κ να τον βοηθήσουν να το λύσει ή να τους βοηθήσει να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Νομίζω πως στην σωστή λειτουργία του forum πρέπει να βοηθάμε όλοι, κ όχι να "μπαίνουμε" στο thread που έχει βάλει κάποιος γιά ένα θέμα κ να του το.....σκίζουμε...γιά προσωπικούς λόγους. Υποτίθεται ότι σεβόμαστε αλλήλους κ ο σεβασμός ξεκινά από εμάς τους ίδιους! Jefe |
|
|||
|
|||
εσυ δεν πας να μαζεψεις κανενα ατομο;;;;;;
μονο σου σε βλεπω στο καλλιμαρμαρο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που να ανοίξω δηλαδή και κανα θρέντ για τον αριστερό μου κύλινδρο που κροταλίζει λες και κάνουν κόντρα μέσα οι Accept με τους Μotorhead (με ξεκούρδιστα όργανα!)... Πόλεμος θα γίνει!!!..... |
|
|||
|
|||
παρατήρηση...
7 απαντήσεις σε λιγότερο απο 3 λεπτά! Τι έγινε ρε παιδιά πάνω απο το θέμα είσαστε με τα πληκτρολόγια ανα χείρας?.... /back to topic |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1150GS - Λάδια στο φίλτρο αέρα | alekni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 29-05-2010 21:57 |
Λάδια από κινητήρα | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 13-04-2010 00:03 |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 29-11-2009 00:57 |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( no2 ) | Hondakias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:40 |
Λάδια | kifinas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-03-2009 11:59 |